Crna Gora i BiH u subotu od 20,45 sati u Podgorici igraju meč trećeg kola grupe 3 UEFA B Lige Nacija.

Adam Marušić, fudbaler talijanskog Lazija i reprezentativac Crne Gore, najavio je sutrašnji duel na zvaničnoj press konferenciji.

“Čeka nas teška utakmica, igramo protiv selekcije koju dobro poznajemo. U poslednje četiri godine odigrali smo dva međusobna meča i među nama nema nekih tajni. Analizirali smo ih dobro. Mislim da smo spremni da odgovorimo na pravi način i pobijedimo, kazao je Marušić.

Iza njega je naporna sezona u Seriji A, ali to neće uticati na partije u dresu repprezentacije.

“Nije lako poslije isrcpne sezone igrati još utakmica i to svakom igraču predstavlja dodatni napor. Međutim, svaka reprezentacija mora da igra i mi smo tu da odgovorimo obavezama nacionalnog tima. Nastojaćemo da odigramo što je moguće bolje i da onda idemo na zasluženi odmor. Biće kratak, ali prijaće. Što se mene tiče, osjećam se dobro i pokušaću, kao i uvijek, da pružim svoj maksimum.”

Imao je i poruku za navijače ,,sokola“.

“Nadam se da će biti više navijača nego što ih je bilo na utakmici protiv Rumunije. U martu smo odigrali jako korektno protiv Grčke, pobijedili i, iskreno, očekivao sam više publike na startu ovog takmičenja. Možda mi igrači moramo da ostvarimo još veće rezultate, da navijače pozovemo našim igrama. U svakom slučaju, nema ništa ljepše nego igrati na punom stadionu, to je dodatni motiv da se pruži maksimum. I nama igračima je puno ljepši osjećaj kada vidimo veliki broj navijača koji su uz nas”, kazao je Marušić.

(Reprezentacija.ba)