Šef struke Zrinjskog Sergej Jakirović (45) za zagrebačke sportske novosti komentarisao je navodne ponude Dinama da preuzme ovaj klub nakon što je sa Zrinjskim postao prvak BiH.

– Gledajte, puno je tu priča, a puno toga i nije istina. Recimo, vidio sam da se zadnjih dana pisalo i pričalo kako sam odbio Dinamo, kako nisam želio doći nakon Kopića, pa je Dinamo onda angažirao Antu Čačića. To nije točno, sad nije bilo nikakvih kontakata te vrste, u Dinamo ne nitko nije zvao. Ono što je bilo zimus, razgovori o dolasku, to se već zna, to je stara stvar. Ali sad doista nije bilo nikakvog razgovora. Niti sam odbio Dinamo, niti sam dogovorio da ću od ljeta doći u Maksimir. Trener sam Zrinjskog, nedavno sam produljio ugovor i zahvalan sam na povjerenju koje su mi ukazali ljudi u klubu, rekao je Sergej Jakirović za Sportske novosti.

Onda je Jakirović otkrio ovo:

– Reći ću vam, svako malo netko zove, imam ponuda, da želim pod svaku cijenu otići, mogao bih to odmah učiniti. Međutim, ne žurim nikamo, da bih otišao iz Zrinjskog ponuda treba biti prava, ne samo u financijskom, nego i u sportskom smislu. Stoga, uopće neću biti razočaran ako ne odem ovog ljeta, imam ovdje u Mostaru veliku podršku, sjajno okruženje, odličnu momčad. I još neke izazove koji me izuzetno privlače.

(Reprezentacija.ba)