NK Romari iz Viteza potpisat će službenu saradnju sa hrvatskim prvoligašem, NK Lokomotiva Zagreb.

“U prostorijama Franšiznog centra u Vitezu upriličiti će se službeno potpisivanje ugovora o sportskoj suradnji između NK Romari i zagrebačkog NK Lokomotiva. Potpisivanju ugovora biti će prisutni predsjednik NK Romari, Bojan Rajković te Jurica Čabraja, dopredsjednik NK Lokomotiva. Po završetku službenog dijela, upriličiti će se kratko druženje sa novinarima”, poručili su iz NK Romari i dodali:

“Suradnja između viteških modrih i Lokosa započela je prije nekoliko mjeseci, a ubrzo su oba kluba shvatila kako su na istoj valnoj duljini te da imaju zajedničke cilj: razvoj, rad i afirmacija mladih igrača. Glavni “krivac” ove sportske suradnje je Nikica Jelavić, proslavljeni hrvatski nogometaš, bogate internacionalne karijere (Hajduk, Rapid, Rangers, Everton, Hull, West Ham), koji je zadužen za Lokomotivine poslove na području Bosne i Hercegovine“, stoji u objavi NK Romari.

U utorak će se odigrati prijateljske utakmice kadeta i juniora NK Romari i NK Lokomotiva nakon čega će se potpisati saradnja.

NK Romari je osnovan 2014. godine u Vitezu. Trenutno igraju Kantonalnu ligu SBK, a prvi su na tabeli i bit će jedan od kandidata za ulazak u Drugu ligu Federacije BiH.

(Reprezentacija.ba)