VIDEO/ Podcast Opsajd: Paralelni svijet – BiH pobijedila Luksemburg, izgubila od Gruzije

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Prijateljski Opsajd. Reprezentacija Bosne i Hercegovine je konačno nekoga dobila, doduše tek iz drugog pokušaja, ali je prijateljski dvomeč s Gruzijom i Luksemburgom samo produžio krizu u kojoj se generalno nalazi naš fudbal.

Taj jedan gol kojeg je neko ugurao ne znači puno, jer je sada očito da reprezentacija, zajedno sa selektorom, igračima i pogotovo ljudima koji je kroz Savez vode, luta ni na nebu ni na zemlji, nesposobna da konačno napravi korak naprijed.

Zato je svaka suvisla rasprava, a pogotovo ona o samim utakmicama, gotovo bespotrebna jer se već sedmicama, mjesecima, godinama završava na istim problemima i istim argumentima. Repetetivni Opsajd.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
30.03.2022. 23:51

I ova dvojica utuse ponekad pogotovo Ismet (iča) a sasa 100 ponovi neznam i neznam