Sabrina Buljubašić više nije direktorica FK Sarajevo

Sporazumni raskid ugovora

Sabrina Buljubašić više nije direktorica FK Sarajevo
Foto: FK Sarajevo

Upravni Odbor FK Sarajevo i Sabrina Buljubašić danas su sporazumno raskinuli saradnju, saopšteno je iz FK Sarajevo.

U skladu sa ovom Odlukom, Sabrina Buljubašić od danas više nije direktorica Kluba.

“Želimo zahvaliti Sabrini Buljubašić na vođenju Kluba proteklih godina tokom kojih je Klub zabilježio neke od najblistavijih trenutaka u svojoj historiji, kao što je prva dupla kruna u sezoni 2018/2019. Gospođa Buljubašić je bila na raspolaganju Klubu i u dobrim i u izazovnim vremenima i pokazala je iznimnu lojalnost Bordo porodici.Želimo joj uspjeh u daljim profesionalnim i privatnim poduhvatima”, istaknuto je u obrazloženju Upravnog odbora FK Sarajevo. 

Sabrina Buljubašić se posebno zahvalila svim kolegama, stručnom štabu, partnerima, sponzorima navijačima i svima koji su kroz sve ove godine pružali podršku Klubu i njoj dok je bila na njegovom čelu. 

“Od prvog do posljednjeg trenutka u Klubu trudila sam se da interese Kluba uvijek stavim ispred svih. Zahvalna sam na prilici koja mi je davno pružena od strane g. Tana, a potom ukazana i od ostalih nosilaca glasačkih prava, te odlazim znajući da Klub ostaje u dobrim rukama. Veliko iskustvo i znanje nosim sa sobom. Tokom proteklih godina sa Klubom sam doživjela naljepša iskustva, ali i prevazišla teške prepreke i stvorila preduslove za nove poduhvate i vizije. FK Sarajevu na čelu sa novim menadžmentom želim uspjeh u realizaciji zacrtanih vizija i ciljeva”, izjavila je Buljubašić.  

Čim to bude poznato Klub će saopštiti javnosti ime osobe koja će obnašati funkciju direktora Fudbalskog kluba Sarajevo.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Beg Čengič
24.10.2021. 17:33

Đe odnese ovo znanje i iskustvo, prelazi u Ćelzi.

Putin
Reply to  Beg Čengič
24.10.2021. 23:14

Misliš Čelzi. Haa ha ha

Anonymous
24.10.2021. 20:56

Sta je sa sefikom?