Večeras su na rasporedu prve utakmice grupne faze Lige Šampiona, a prvi dan donosi nam i nastupe dva Zmaja, Adija Nalića i Anela Ahmedhodžića.

Malmo je sjajno igrao u kvalifikacijama i zasluženo izborio grupe Lige Šampiona u kojima će igrati sa sjajnim ekipama, Juventusom, Chelseaom i Zenitom.

Prvi susret na rasporedu je večeras kada Malmo na svom terenu dočekuje Juventus. Ahmedhodžić, koji je najavljen od prve minute, imat će zadatak zaustaviti Dybalu, Moratu i društvo.

Kladionice za to daju male šanse. Kladionica Mozzart na dan utakmice daje kvotu 1.50 na pobjedu Juventusa, dok je koeficijent na trijumf Malmoa 7.00. Ostale kvote sa ovog duela pogledajte ovdje.

Malmo i Juve su se 2014. sastali u grupama Lige Šampiona, a oba puta je Stara Dama slavila sa po 2:0.

Večerašnji susret igra se od 21 sat uz direktan TV prijenos na Areni Sport.

Najzanimljiviji susret večerašnjeg programa igraju Barcelona i Bayern. Ekipa Ronalda Koemana prvenstvo je otvorila sa dvije pobjede i jednim remije dok su Bavarci na učinku od tri pobjede i jednim neriješenim rezultatom.

Kada igraju Barcelona i Bayern tada se očekuje kiša golova. Na posljednjih šest međusobnih susreta viđena su čak 27 pogotka. U posljednjem meču, Bayern je pregazio Katalonce sa 8:2 i to baš na večerašnjem poprištu, Nou Campu.

Iako su gosti, Bavarcima kladionice daju blagu prednost. Kladionica Mozzart na dan utakmice nudi kvotu 2.05 na pobjedu Bayerna. Ostale kvote sa ovog meča možete pogledati ovdje.

I ovaj susret se igra od 21 sat uz direktan TV prijenos na Areni Sport.

Raspored večerašnjih utakmica:

Young Boys – Man. United (18:45 sati)
Sevilla – Salzburg (18:45 sati)
Dynamo Kiev – Benfica (21:00 sati)
Barcelona – Bayern (21:00 sati)
Villareal – Atalanta (21:00 sati)
Lille – Wolfsburg (21:00 sati)
Malmo – Juventus (21:00 sati)
Chelsea – Zenit (21:00 sati)

(Reprezentacija.ba)