Velež večeras igra veliku utakmicu u okviru trećeg pretkola Konf. lige protiv Elfsborga, a klub je poslao emotivnu poruku svojim navijačima.

“Dragi naši Rođeni,

Prije svega, hvala Vam za nevjerovatnu podršku u proteklom periodu. Bili smo svi kao jedno, i to se osjetilo kako na terenu, tako i na tribinama.Pred nama je još jedna velika utakmica, koju ćemo zajedno odigrati. Igrači će pružiti svoj maksimum na terenu, a sigurni smo i naši navijači na tribinama.

Ovim putem želimo da Vas informišemo da se kapije stadiona Grbavica otvaraju u 17:30h. Kako ne bi došlo do velikih gužvi, molimo vas da dođete ranije na stadion.

Također, molimo vas da prilikom ulaska na stadion, poštujete smjernice zaštitara i redara, da na stadion ulazite na ulaz koji je naznačen na vašoj karti, te da mirno i strpljivo pristupite ubacivanju karte i skeniranju koda, te nakon toga uđete na tribine stadiona.

Sigurni smo da je pred nama još jedna velika noć. Naše je da pružimo maksimum, a na kraju nek bude što biti mora!

Sretno Rođeni!”, poruke je Veleža.

Kladionica Mozzart na dan utakmice daje kvotu 2.30 na pobjedu Elfsborga, dok je koeficijent na trijumf Veleža 3.10. Ostale kvote sa ovog susreta pogledajte ovdje.

Utakmica se igra u 20 sati uz direktan TV prijenos na FACE TV.

(Reprezentacija.ba)