VIDEO/ Blaž Slišković: Došao sam da pokrenem ekipu

Blaž Slišković je stigao na Grbavicu

Blaž Slišković: Došao sam da pokrenem ekipu

FK Željezničar za novog šefa stručnog štaba imenovao je bivšeg selektora BiH, Blaža Sliškovića, koji je danas stigao na Grbavicu i govorio o očekivanjima.

“Nemam šta biti zadovoljan ili nezadovoljan. Zatekao sam ovakav igrački kadar kakav jest. Smatram da ima potencijal i kvalitet i pokušaću izvući maksimum od igrača u posljednjih osam kola. Nisam došao u Željezničar sa namjerom da provedem mjesec i po dana bez ambicija, već da pokrenem ekipu, pokrenem igrače koji nisu zaboravili igrati. Očigledno da ima problema, pokušaću da sve te probleme da riješim u hodu, kako bismo igrali što kvalitetnije. Moje ambicije su da izborimo Evropu. Objektivno, to će biti jako teško ostvariti, ali nismo bez šansi. Treba vjerovati u svoje kvalitete i mogućnosti. Ja sam prvi koji svoj dio posla mora podići na viši nivo, kako bi igrači shvatili da mogu, moraju. Željezničar je takav klub, mora igrati Evropu”, kazao je Slišković.

Slišković je danas obavio sastanak s ekipom, sutra će obaviti prvi trening, a u subotu Željezničar putuje u Bijeljinu gdje će dan poslije igrati sa Radnikom.

Blaž Slišković o očekivanjima u narednom periodu. 🔵⚪

Posted by FK Željezničar on Thursday, April 15, 2021

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Bekrija sam cijelo selo viče
15.04.2021. 15:17

I caming pley momčad! Thank you!

Ahmo Freising
15.04.2021. 16:31

Ko prati BH fudbal nema pojma o nogometu ba

Belay@Boy
15.04.2021. 19:15

Sretno ti bilo BAKA@ba.!!

Salko Prnjavor
16.04.2021. 17:25

Kad nema boljeg neg dodje . Jel ako nema nikoga da hinj trenira ne valja.