VIDEO/ Medunjanin vrlo otvoreno: Naši selektori se boje velikih igrača, Safet Sušić je birao najbolje zato je i napravio rezultat

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Povratak na članak
7 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
BHF-Croatia
14.04.2020. 13:37

VRLO VRLO Zanimljiv intervju. Tamo od 30min govori o trenerima do sad koje smo imali te sta je falilo kod istih. Koliko god mi htjeli imati “nase” Trenere to je radi njihovog plahog naprosto razmisljanja i straha od “velikih” Igraca problem. Stranac (iskusni trener) na dr stranu bi mozda drugacije postupio,moje misljenje naravno.

Anonymous
14.04.2020. 19:11

ovo smo u jednu ruku mi navijaci i znali samo sto sad imamo potvrdu od Asmira, Zvijezdana, i Harisa..sad kad se gleda vec je kasno, ovo se trebalo izjaviti davno a ne cekati 6-7 godina da ovo sranje se vuce, al i drugu ruku totalno razumjem ove igrace sto nisu ranije pricali o ovom, jebiga svako cuva sebe i svoju karijeru, svi su tad bili u najboljim godinama sto se tice fudbala, naprijmer Dzeko je bio tad 27-28 godina i ostali su svi bili u blizini il cak i mladji, da su tad nesta pricali nikad vise nebi repke ni… Read more »

Samo napred..
14.04.2020. 20:01

Bravo za ofcast opsajd!

Game on
14.04.2020. 22:27

Malo da se popričamo dok traje pauza.
A Medunjaninu se bas priča, ovo mu je bar treće obraćanje javnosti u zadnje vrijeme.

Marshall
14.04.2020. 23:00

Jos jedan od argumenata zasto Vaha nezeli biti na kormilu repke.. Kodru su otjerali cim je poceo uvoditi red.. Nadam se da ce Bajevic napraviti rez i odstraniti tumor zvani ne disciplina prema svetom dresu.

Sistem samo i nista vise
15.04.2020. 03:07

Nazalost..oni su potvrdili sve ono sto smo znali..javasluk i neozboljan pristup nogometu..kao da je prije 30 godina..nema sistem..nek posalju ljude na edukaciju u neke zapadne zemje koje imaju sistem..i nek savez bude taj koji ce pred svakog novog selektora postaviti uslove i prije potpisa a to su: plana rada, sta ce uraditi u slučaju plasmana,.njegovu viziju po pitanju piprema za utakmice, rad da zvjezdama, rad sa mladjima, rad sa ‘manje bitnim igračima ‘ i slicno..nista ne prepustiti olako..nek preslušaju taktičko razmisljanje svakog novog selektora i nek on predlozi viziju igre za nas tim..po ovim parametrima nek se bira seletktor..sve unapred… Read more »

Eldin
15.04.2020. 03:40

Pogresan naslov – previse se palite na ove klikove. Susica je haman najvise kritikovao zbog gluposti na svjetskom prvenstvo (Hare je izgubio mjesto u ekipi zbog Sajinog necaka) te jos veci gluposti u kvalifijacijama za EURO 2016. Uglavnom odlican intervju i svaka cast Opsajd ekipi

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM