Članica UO FK Sarajevo Ema Bukovica podnijela neopozivu ostavku

Razlog su obaveze u poslovnom i privatnom životu

Članica UO FK Sarajevo Ema Bukovica podnijela neopozivu ostavku
Ema Bukovica

U ponedjeljak 13. januara 2020. godine članica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo, Ema Bukovica, na ime predsjednika Skupštine FK Sarajevo Valentina Ilijevskog u prostorije kluba dostavila je neopozivu ostavku na funkciju koju je obnašala u proteklom periodu, saopšteno je na zvaničnoj stranici FK Sarajevo.

Usred velike količine obaveza u poslovnom i privatnom životu, nisam u mogućnosti da nastavim svoj volonterski rad u kapacitetu u kojem sam dosad odvajala svoje vrijeme i resurse za dobrobit kluba. Svoju dužnost sam u proteklom periodu obavljala besprijekorno moralno i odgovorno i posebno se ponosim historijskim uspjesima kluba u protekloj sezoni, te ozbiljnim pomacima u polju unapređenja poslovanja kluba u kojima sam proaktivno učestvovala. Sa svim uposlenicima Fudbalskog kluba Sarajevo sam imala iznimno korektan i dobar poslovni odnos, te im se ovom prilikom zahvaljujem na tome, a posebno svojim kolegama (Senad Jahić, Senad Bilić) iz Upravnog odbora na jedinstvu, zalaganju i pravičnosti tokom obnašanja naših funkcija. U nastavku sezone i u budućem radu, nastavit ću ponosno bodriti rad i takmičenja Fudbalskog kluba Sarajevo, te od srca iščekujem samo najbolje rezultate”- obrazložila je Bukovica svoju ostavku. 

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Edison
13.01.2020. 13:35

Fudbal Fudbal i samo fubal, svi u klubu moraju da misle fudbal ne trebaju fotomodeli. Ljudi koji su nešto značli u fudbalu pogotovo u klubu Sarajevo treba da vode glavne uloge. Tako je radio proslavljeni Cruijff u Ajax.

Huse dine mine
13.01.2020. 17:38

Nista ova zena nije uradila samo svoj interes promocije gledala i poznanstvo oko tih Sarajevskih sibicara oko kluba.Treba jak menadzer poznat lik iz svjeta sporta koji je ime..sta ce ova cura zena sta vec..sta je uradila!koji su njeni uspjesi ….ufati se posla curo.

Pjedoj
13.01.2020. 17:39

Nema ova blage veze..sramota ko vodi Sarajevo

Mujo iz donje Bukovice
14.01.2020. 03:02

Nema kad stic na posao od sukanja jufke 😂