HamTips by Reprezentacija.ba” su kladioničarski savjeti koji dolaze od analitičara Reprezentacija.ba portala sa dugogodišnjim iskustvom skautiranja fudbala za regionalne klubove i saveze.

Zanima nas i vaše mišljenje, a ovo su naše pretpostavke za nedjelju 10. novembar 2019. godine.

Villem II – PSV (14,30 sati) Tip 2

PSV iz Eindhovena nalazi se u blagoj krizi. Već tri ligaška susreta nije slavio, a u četvrtak je sa 1:4 poražen u duelu grupne faze Europa lige od austrijskog LASK-a. Pred fudbalerima PSV-a je gostovanje u Tillburgu protiv momčadi Villema II. Objektivno gledajući PSV je kvalitetniji, a pobijedio je u 3 od posljednjih šest međusobnih utakmica kao gost nad Villemom. Kvota u kladionici Mozzart na trijumf gostiju iz Eindhovena je 1.85.

Mozzart ponuda: 1 (4.30) X (3.60) 2 (1.85)

Genk – Gent (18,00 sati) Tip 3+

Momčadi Genka i Genta će odigrati jedan od najzanimljivih duela 14. kola belgijske Jupiler lige. Filozofija oba kluba je igra za gol više, a godinama Genk i Gent “izbacuju” sjajne fudbalere, koji karijere nastavljaju u najjačim ligama svijeta. Gosti na ovoj utakmici, fudbaleri Genta su drugi najbolji napad lige sa 28 golova. U ponudi Mozzarta kvota na tri i više pogodaka na ovom duelu je 1.55. Na četiri od posljednjih šest međusobnih mečeva kada je Genk bio domaćin navijači su vidjeli minimum tri pogotka.

Mozzart ponuda: 1 (2.35) X (3.40) 2 (3.00)

Juventus – Milan (20,45 sati) Tip 1

Juventus i Milan će večeras odmjeriti snage u jednom od najvećih derbija Italije. Juve igra pred svojim navijačima i ima ulogu favorita nad Milanom, koji ne dolazi u najboljoj atmosferi u Torino. Miralem Pjanić i saigrači su ove sezone odigrali pet domaćih susreta u Seriji A i pobijedili svih pet puta. Također, tim Juventusa ima devet uzastopnih ligaških pobjeda kao domaćin protiv Milana. Mozzart u svojoj ponudi nudi kvotu 1.45 na pobjedu Juventusa.

Mozzart ponuda: 1 (1.45) X (4.30) 2 (7.75)

(Sponzorisani tekst)