Bild: Duljević bi mogao postati nova zvijezda Dresdena

Pohvale za bh. reprezentativca

Povratak na članak
25 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Bond
11.10.2017. 20:34

Dali ce doci do veceg uspona to ce se vidjeti ,ali hocu reci sta znaci igrati u jednoj reprezentaciji “igaras srcem igras dusom za jednu drzavu koju volis ,izgaras u zelji za necim sto citava nacija prizeljkuje i ocekuje i onda izvuces kao pojedinac veliku korist iz svega toga .
Mnogi menadzeri dodju u Sarajevo da posmatraju belgiske igrace i onda zapaze nekog Duljevica kako svaki put prolazi sa strane .
Zato svi koji igrate za BiH morate davati sve od sebe za nase i vase dobro.

???? santasa ????
11.10.2017. 20:52

e sad ovu jednu prosto proširenu rečenicu iz Bilda pretvorite u bajku – očarani navijači će se uhvatiti u zamku velikih očekivanja a kad ih igrač ne ispuni onda će ga redovno popljuvati i izvrijeđati… bh.klasika 😉

???? santasa ????
Reply to  ???? santasa ????
11.10.2017. 20:53

Ili će ga k'o Bešića nastaviti slaviti iako je ovaj prn'o u ćabar još prije skoro 2 godine 😉

Marsal
Reply to  ???? santasa ????
11.10.2017. 21:28

Halo filozofe jel ti kontas da ovi supci koji redovno vise ovdje kako bi pljuvali po nasim igracima nisu nista drugo vec dusmani BiH. Vjerovatno su na Dodik Covicevom platnom spisku. Sve dok dajes svoj max navijaci to prepoznaju. Kad pocnes cuvati nogice kao i svugdje popijes kritike. Jasno !?

???? santasa ????
Reply to  Marsal
12.10.2017. 18:10

niko ovdje nije ničiji dušman, ljudi imaju svoje mišljenje i spremni su da kritikuju, pa čak i kad pljuju i vrijeđaju, i to ne znači da su bilo čiji dušmani samo zato jer se ti ne slažeš s njima – nisu tvoje ponašanje, ni tvoje mišljenje mjerilo patriotizma i vrijednosti – je l’ tako ?!
pljuvanje i vrijeđanje igrača ili sagovornika je samo mjerilo kulture i odgoja, jasno?

Angina Pectoris
Reply to  ???? santasa ????
12.10.2017. 02:26

Cuj prosto prositena ( ocigledno nisi ucijo Bosanski) Ne znas def. Prosto prositene recenice, Zemljace procitaj pasus citav, jako pozitivno pisu o njemu i neminovno je da ce on biti netko ako Bog da, tko ce nam donijeti mnogo toga lijepoga u pravom smislu te rijeci!

Bambi
11.10.2017. 21:25

ode on u dortmund ko metak

???? santasa ????
Reply to  Bambi
11.10.2017. 21:27

???
ko će ga ispalit’ ?

Angina Pectoris
Reply to  ???? santasa ????
12.10.2017. 02:30

Pogrijesio sam ti terapiju! Reci svom kucnom docu da ti propise Lorazepam. Treba ti zemljace pod hitno! Opasan si po samog sebe i okolinu zasluzujes da te se zatvori pod posebnu prismotru i obavezno da te svezu da sam sebi ne napalostis!

???? santasa ????
Reply to  Angina Pectoris
12.10.2017. 17:34

vidim upoznat si sa lječenjjem mentallnih bollesti, mora da je i taj mediikament iz vlastite “kućne apoteke” – al’ jehbes mentallno zdravllje, čuvaj se ti Angine Pectoris ta je bollest fatallna, a naročito se vajču prehllade, ide zima, dobro se utopli ????

???? santasa ????
Reply to  Angina Pectoris
12.10.2017. 17:36

vidim upoznat si sa lječenjem mentalnih bolesti, mora da je i taj medikament iz vlastite “kućne apoteke” – al’ jehbes mentalno zdravlje, čuvaj se ti Angine Pectoris ta je bolest fatalna, a naročito se vajču prehlade, ide zima, dobro se utopli ????

???? santasa ????
11.10.2017. 21:26

A ko je stara zvijezda Drezdena ?
Ko je legenda Drezdena ?

Puma
Reply to  ???? santasa ????
11.10.2017. 22:30

Santasa, prvo da ti zahvalim na objasnjenju znacenja rijeci nazgrapan u proslom textu (jbg.nisam pohadjao nase skole,cjeli zivot sam vani,sto znam o bosanskom naucio sam ,sam)i da se nadovezem tvom komentaru. I tekako se moze slucaj poredit sa Dzekom. O njemu su isto govorili mnogi negativno kad je bio u BiH,odlazio u Teplice… Spominjes nestabilnost,ravnotezu,kordinaciju itd. kao losu kod Duljevica,Dzeko tad bio jos gori sto puta. Mnogi neznaju da je imao posebne treninge extra samo za njega u Wolfsburgu.

Puma
Reply to  Puma
11.10.2017. 22:38

Dzeko je tu usavrsio primanje lopte i smiraivanje koje sad IMA mozda najbolje od mnogih zvijezda, onda igranje glavom koje nije znao iskoristiti pored visine sta ima, kordinacija itd.pa cak malo mozda smijesno imao treninge pravilnog trcanja. Sve to moze zahvaliti Magathu jer nebi bio ovo sto je sad i nikad nebi vidio Man.City

Puma
Reply to  Puma
11.10.2017. 22:41

Zato ako Duljevic bude imao srecu SA trenerima pred njim je buducnost pod uvjetom da ostane u Njemackoj

???? santasa ????
Reply to  Puma
12.10.2017. 17:58

I drugi put, jarane ! On što sam pisao o “nezgrapan” je striktno u sportskom smislu, fiziološkom – nezgrapan može biti i neko ko se ne snalazi u raznim drugim stvarima. Nebitno – ne trebam te uvjeravati da je naš fudbal u vrijeme Džekinog odlaska iz Želje bio pri dnu svjetskog, i da je tad za igrača iz BiH bilo daleko teže nači klub u Evropi. Posljednje 4 godine bi to moralo biti daleko lakše, jer su svi vidjeli da imamo talenta i znamo igrati i kvalifikovati se na veliko takmičenje – međutim, nekom je lakše, nekom nije, ali sad… Read more »

Puma
Reply to  ???? santasa ????
12.10.2017. 19:52

Zivi bili pa vidjeli akbg. Ubjedjen sam ako ostane u Njem.da ce napredovat sigurno. Nije ti simpatican,sad razumjem tvoj stav i misljenje o njemu. Ja licno ne gledam tako,bilo koji od njih kad ostavlja srce na terenu meni je drag. Pljuvanje, psovanje,vrijedjanje,omalozavanje nekih ovdje, po igracima a isto i po svim dosadasnjim selektorima,nemogu da shvatim. To IMA samo kod nas(i regija) i nigdje u svijetu. Kritika DA! Za to sam uvijek jer i sam kritikujem ako neko nevalja ili podbaci ma ko to bio.

Puma
Reply to  Puma
12.10.2017. 20:10

A sto se tice odlaska u evropu prije ili sad, odprilike je isto pomeni. Bez obzira na uspjehe Bosne vjeruj mi fudbalska evropa zna da ovdje ima uvijek talenata,cjeloj regiji u Bosni pogotovo,velike tragove su ostavili upravo i nasi bivsi selektori Koje mnogi pljuju ovdje i ostali naravno… Zasto je pomeni isto: zato sto oko menedzera ima jos lesinara koji traze dio kolaca,i nemoguce cifre…npr. Duljevic. To EU neinteresuje jer znaju da nesto smrdi.

Puma
Reply to  Puma
12.10.2017. 20:23

Da imamo talente netrebamo stvarno dokazivat sto Ciro rece ovo je najplodnije podneblje za radjanje talenata. Evo jedan primjer, u gradu gdje zivim (EU) fudb.Klub je prvoligas, od U7 pa do U21 igra u svakom uzrastu od 1do4 yugosa, medjunjima dosta Bosanaca. Znaci tu mogu proci samo talenti da BI igrali u bilo kojem uzrastu.

Angina Pectoris
Reply to  ???? santasa ????
12.10.2017. 02:38

Häfner jedna od najveci legendi, naravno pored Riedela. Danasnja zvijezda je Haris Duljevic!

Anonymous
Reply to  Angina Pectoris
12.10.2017. 07:19

Haris duljevic zvani zmaj

???? santasa ????
Reply to  Angina Pectoris
12.10.2017. 17:39

Hju ? Hju “Bunny Rabbit” Hafner, ….vlasnik Plajboja ? ????

Bosanceros
12.10.2017. 09:50

Steta sto je bio povredjen. Sa njim u prvih 11 bi bili mnogo bolji. Visca jeste dobar kao zamjena, ali ne za prvih 11. Hajrovic je mnogo jaci, precizniji i prodorniji. Po meni treba Duljevica i Hjrovica ukljuciti u prvih 11. Borbeni su i nisu sklini SAMO VRACANJU LOPTI NAZAD KAO VECINA IGRACA. Tu treba svakako kao defanzivne vezne drzati Pjanica i Besica i Cimirota cijelo vrijeme. Daleko bolje igramo sa formacijom 4-3-3. Trenutna formacija bi mogla biti Begovic Vranjes, (Dzumic/Simunovic/Sunjic/Bicakcic), Zukanovic, Kolasinac Lulic, Pjanic, Besic Hajrovic, Dzeko, Duljevic S tim sto bi Kodro mogao mjenajti jednog od prve trojice… Read more »

Puma
Reply to  Bosanceros
12.10.2017. 12:34

Pored tih sto si nabrojao po mojem misljenju nebi trebali zaboravit na Milicevica,ako nista dobra zamjena, momak je borben,trci,prodoran,a i super izvodi slobodnjake. Zao mi je sto mu Mesa nije dao sansu protiv Estonije.

Gumeni
12.10.2017. 17:14

Duljevic ce biti fudbaler pravi i sada je

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM