Musa za rođendan dobio prvi profesionalni ugovor

KK Cedevita i naredne tri godine bit će odredište bh. košarkaškog reprezentativca Džanana Muse (18).

Musa je jučer proslavio 18. rođendan, a danas je s ovim zagrebačkim timom potpisao prvi profesionalni ugovor u trajanju od tri godine.

“Iznimno sam sretan i zadovoljan ovim potpisom, nadam se da će se saradnja i dalje nastaviti na način kako je bilo i do sada. Napredovao sam u posljednje dvije godine u klubu i dobio priliku da pokažem sve što znam. Treba puno raditi da se stasa i sljedeće mjesece posvetit ću treningu kako bi se što bolje pripremio za novu sezonu u KK Cedevita”, rekao je prilikom potpisa Musa.

Za jednog od najboljih evropskih košarkaša svoje generacije, bilo je mnoštvo ponuda, ali se on odlučio na ostanak u Cedeviti, što je i obrazložio.

“Zato jer imam zajedničku povijest sa klubom, ovdje smo svi kao jedna obitelj. Treba još puno raditi a kao i svaka ljubav treba se njegovati. Prije svega na prvo mjesto stavljam momčad a momčad mora u novoj sezoni napasti ABA ligu i da osvojimo trofej. U Eurokupu treba stići što dalje uz trofeje u Hrvatskoj koje stalno moramo potvrđivati”, dodao je Musa.

(Reprezentacija.ba)