Reprezentacija.ba portal i svi njegovi desktop, social i mobile mediji od danas imaju novi zajednički grb.

Na otvorenom konkursu za naš novi logo, najbolji prijedlog, prema zajedničkom izboru kolektiva Reprezentacija.ba portala i stručnih lica, predložio je Amir Kadić ispred dizajnerskog studija CraftLab387 iz Kaknja.

Novi zaštićeni grb sadrži upečatljiv natpis BiH, kao i figuru zmaja u bojama zastave Bosne i Hercegovine, koji predstavlja simbol snage bosanskohercegovačkog patriotizma, a nosi naziv prema jednom od najvećih boraca za nezavisnu Bosnu i Hercegovinu u historiji, Huseinu kapetanu Gradaščeviću – Zmaju od Bosne.

Uz predstavljanje novog logotipa, Reprezentacija.ba portal predstavlja i svoju novu domenu “www.BiH.ba putem koje će svi naši posjetioci na lakši i brži način moći pristupiti Reprezentacija.ba portalu.

Nakon devet godina postojanja Reprezentacija.ba portal može se pohvaliti sa posjećenosti od 20.000 do 200.000 jedinstvenih posjetilaca u danu, 300.000 aktivnih Facebook fanova, 25.000 registrovanih korisnika, više od 15.000 korisnika mobilnih aplikacija, oko 15.000 Instagram pratilaca, više od 5.000 Twitter pratilaca.

FB-cover-ispravka

Zvanični smo partner Fudbalskog, Košarkaškog i Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, a osim naših državnih selekcija aktivno pratimo i promovišemo domaća sportska prvenstva, kao i najuspješnije pojedince poput Adnana Ćatića, Amela Tuke, Damira Džumhura…

Kako se Bosni i Hercegovini više nikada ne bi ponovili slučajevi “Ibrahimović”, Reprezentacija.ba portal najavljuje skoro pokretanje BIHscout.ba sistema koji će omogućiti bh. igračima iz cijelog svijeta komunikaciju sa selektorima, trenerima, klubovima i menadžerima iz Bosne i Hercegovine. 

Reprezentacija.ba – patrioti znaju zašto!

Hvala na povjerenju!

(Reprezentacija.ba)