BiH više od 10 godina nije imala napadača koji na tržištu vrijedi kao danas Demirović

Demiroviću porasla tržišna vrijednost

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

10 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Stop
27.03.2024. 22:37

Ovo je najskuplja reprezentacija koju smo ikad imali. I onda debil dođe i priča kako je ovo Dajc. Ili Savo kruško “upoznaje” se sa igračima. Pa jbt nisi valjda toliki degen da ne poznaješ igrače. Imaš statistike, parametre, video prenose, video igrice… sve ti pri ruci ti samo treba da posložiš. I uzmu ljudi isprobavat Hamulića i Kodru na krilu. Stevanovića koji je jedino desno krilu u reprezentaciji šalju na tribine ili ga ne pozivaju. Višću još jedno desno krilo (u međuvremenu postao najbolji asistent u historiji Turske lige) ne pozivaju da se vrati !! Đurić jedini napadač koji može… Read more »

Anonymous
Reply to  Stop
28.03.2024. 02:21

Selektor nakon poraza kaže ‘bolje od ovog ne možemo‘. Pa logično. Samo što Savo ne vidi te igrače koje si spomenuo (koje sam i ja prizivao prije meča). A ako ćemo vjerovati Begoviću i Kodri (nema razloga da im ne vjerujemo), jasno nam je zašto se guraju pojedini fudbaleri u reprezentaciju. Pratim tu priču oko reprezentacije još od 1996. i uvijek je tu bilo nekih zalutalih igrača, Ćiro i Pape su to doveli na nivo pozivanja najboljih, ostali slabo. Ne može Salihamidžić svojevremeno ili Pjanić pokrivati još jednog ili dvojicu koji su tu ‘da bi se prodali’.

Volim te bosno
Reply to  Stop
28.03.2024. 02:35

Bravo tebra, svaka ti je na mjestu.

Stop
27.03.2024. 22:50

Uvijek sam se trudio da pišem pozitivne komentare u svrhu nekog pomaka, da bar malo pokušam da doprinesem.
Inače sam fudbalski fanatik i pratim sve živo oko repke zadnjih 15 godina.
Ok, izgubili smo od jačeg protivnika koji ima skuplji tim čak i od Hrvatske.
Ali nije mi jasno, gdje su pitanja ? Gdje su odgovori ?
Jel moguće (mislim na fudbalske radnike) da ste svi toliko jedni drugim u guzicama da niko nije u stanju jednu normalnu debatu da organizuje ? Da napravi prozivku na realnim osnovama ? Gdje se griješilo ?

Stop
27.03.2024. 23:00

Ev jedan primjer: BiH trenutno vrijedi 137 miliona. Toliko je vrijedio Stutgart na početku sezone koji će sezonu završit treći u Bundesligi. Tim nam vrijedi više od skoro pola klubova Serie A ili Francuske lige. I to ti je osnova. Ne možeš provjeravat igrače u timu koji ima toliku vrijednost na tržištu ! Nema se tu šta provjeravat, sve je provjereno ! nije to neki seoski klub. Ono što mi kao navijači treba da vidimo su tvoje ideje selektore. Vještine, kako planiraš izvuć maksimum od nekoga i u konačnici izvučeš. Ako si se primio posla, čovječe ti treba da vladaš… Read more »

Anonymous
28.03.2024. 10:05

Vi se razbacujete Tim milionima ko novinama.nemoj te lagati ljude .a gdje zmajevi igraju? Saban klubovi

Anonymous
28.03.2024. 11:11

Napadač, koji ne zna ili neće da igra dobro za repku?! 24 utakmice i, zamislite, samo jedan gol!!! A igra napadača, centarfora! I upropastio je toliko šansi, toliko zicera upravo za repku, da je to za nepovjerovati. Taman toliko, koliko je potrebno da odemo na neko veliko takmičenje: SP ili EP. Zadnju 100 postotnu šansu UPROPASTIO protiv Ukrajine, i to da je dao gol, pobjeda bi bila osigurana i – Evropsko prvenstvo! Dakle, nije samo Ćivić kriv za neodlazak na EP. Veći krivac je “Mister promašaj”, DEMIROVIĆ! I opet ga kujete u zvijezde. To meže biti samo kod nas, u… Read more »

SETAC KRUNIC MORA NA KLUPU
Reply to  Anonymous
28.03.2024. 15:31

Ma sram te bilo djuubre jedno,Demirovic je preorao Bilino Polje protiv Ukrajine!Ukrajini se svakako steli da uzmu EP(da nas onako nisu dobili na Savinu foru napada sa 9 igraca 5 minuta pred kraj , gdje VODIS, dali bi im neki penal ,kao sto su im dali i Evroviziju!Jedini razlog naseg ispadanja je SELEKTOR,koji jednog Tahirovica iz Ajaxa od 20 godina salje na tribine, ostavlja lucidnog Pjanica na klupu a covjek jednim potezom moze rijesiti utakmicu a sravlja u klub lika koji NE ZELI DA IGRA ZA BiH,Krunica, i jednog koji zeli ali nije u stanju,Cimirota od 35 iz neke ZLJ… Read more »

Anonymous
Reply to  SETAC KRUNIC MORA NA KLUPU
28.03.2024. 18:37

Đubre ti je mati, koja te okotila i tako odgojila! I pašče je bolje odgojeno od tebe, kopilane! O fudbalu veze nemaš inbecilu jedan! Hebo te Pjanić i Demirović, u pedersku zadnjicu!

Hasim
Reply to  Anonymous
30.03.2024. 18:37

Demirovic je trebo igrati zadnji pet godina a Dzekson na klupu i ulaztii zadnj dvadeset Minuta.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM