Dinamo želi Jusufa Gazibegovića, Hrvati objavili iznos transfera

Hrvatski Germanijak piše kako je zagrebački Dinamo pronašao pojačanje za svoj tim, a riječ je o Jusufu Gazibegoviću (23).

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

8 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
11.12.2023. 11:49

Ne budi Lud momčino. Drzi se Sturma i Austrije

Edison
11.12.2023. 11:52

Da se Dinamo i Hajduk potuku za prvaka BiH, hahahah dobar tekst..

Anonymous
11.12.2023. 13:05

Koja glupost od teksta da momak umjesto u neku od liga petice ide u puno slabiju ligu od Austrijske bundeslige haha

Sabe
Reply to  Anonymous
11.12.2023. 13:54

Ne budali !!! vas nafiluju bošnjački mediji da su igrači poput Gazibegovića uber-talenti a onda kad dođe vrijeme da se pokaže gdje im je potencijal onda se vidi da su ispodprosječni anonimusi – isto kao sa Gojakom, npr. bh. mediji ga slali u Barcu – zato se i čudite što repka sve više pada a vi očekujete da se prošeta do eura i svjetskog. Ovog je mjerkao drugoligaš Hamburger pa su shvatili da ako će napadati da se vrate u 1. bundesligu on im ne može pomoći i odustali od transfera.

mirso
11.12.2023. 17:04

Momak je dobar, standardno igra i tamo mu je dobro. Bar ja? nemisim da bi mu Dinamo bio neka odskocna daska. Da ga je trazio jedan Mainz bpr. odma bi mu rekao da ide.Ovako i da ode u Dinamo,pa tamo ne bude bas sve kao zamisljeno,klupa,adaptacija ima jos faktora…Ja u tu avanturu ne bi ulazio,nemislim ni da ides na veci nivo.Iako Dinamo prodaje igrace odlicno.Medutim ima i dobrih koji su propali ko kauc(minder). Mali u pamet !!!

Derim
Reply to  mirso
11.12.2023. 21:49

Odlazak u Dinamo bi pokazao da li ima potencijal za Ligu5 ili mu se sprema sudbina Gojaka. @Sabe, odličan primjer kako bošnjački i bosanski mediji pišu o našim mladim, a ima ih još, poput Hasića i sličnih, sve su ih mediji u BiH slali u najveće klubove po Evropi a oni nestali s mape fudbala u sivu anonimnost. Mi imamo samo jednog istinskog talenta sposobnog da zaigra za neki bitan evropski klub a to je Dedić.

Derim
11.12.2023. 21:43

Jedina razlika u kvaliteti između HNL i austrijske Bundeslige je Salzburg – jedina ! Ali i pored razlike u veličini i ekonomskoj moći Salzburga i Dinama, Dinamo je tu negdje po renomeu u prodaji mladih igrača, nije puno iza Salzburga. Dinamo je možda i najbolji u tom segmentu u čitavoj istočnoj i jugoistočnoj Evropi, a Salzburg onda preuzima primat kako se ide zapadnije. Dinamo je dobar za njega, puno bolji od Šturma !

Barbarezz88
12.12.2023. 17:24

Gazibegović je dobar desni bek ne znam čemu poređenje sa Gojakom a HNL je jaka liga jedina razlika između HNL-a i Austrijske Bundeslige je RB Salzburg!!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM