Odigrane su sve utakmice 3. kola Lige Šampiona, a četiri ekipe imaju maksimalan učinak od devet bodova.

U Grupi A Bayern je prvi na tabeli sa devet bodova. Bavarci su u utorak savladali Galatasaray koji je drugi na tabeli sa četiri boda, a potom slijedi Man. United sa tri i Kopenhagen sa jednim bodom.

Arsenal je prvi u Grupi B u kojoj je sve moguće. Topnici imaju šest bodova, Lens pet, a Sevilla i PSV po dva.

Real Madrid je sjajno krenuo i imaju maksimalnih devet bodova u Grupi C. Iza njih je Napoli sa šest, Braga sa tri, dok Union Berlin nije osvojio niti jedan bod.

U Grupi D u kojoj je Salzbrug našeg Amara Dedića su Inter i Sociedad za sada najbolji. Ta dva tima imaju po sedam bodova, Salzburg ima tri, a Benfica 0.

Feyenoord je sinoć oduševio mnoge partijom i pobjedom nad Laziom. Probili su se na prvo mjestu u Grupi E sa šest bodova. Atletico Madrid ima pet, Lazio četiri, a Celtic samo jedan.

U Grupi F je drugi reprezentativac BiH, Rade Krunić. Njegov Milan je u određenim problemima jer su na posljednjem mjestu sa dva boda, ali bez postignutog gola ove sezone. Prvi je PSG sa šest, a Dortmund i Newcastle imaju po četiri.

Manchester City je u Grupi G prvi sa maksimalnih devet bodova. Leipzig ima šest, dok Young Boys i Zvezda imaju po jedan.

Četvrti tim koji je na maksimalnom učinku je Barcelona u Grupi H. Drugi je Porto sa šest, treći Shakhtar sa tri, a posljednji je Antwerp koji je bez bodova.

Naredno četvrto kolo igra se 7. i 8. novembra.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16