FOTO/ Klub Lane Pudar ismijao političare u Mostaru i “gradilište” novog bazena

U rezimeu Laninog učešća na Europskom juniorskom prvenstvu u Beogradu na kojem je osvojila tri zlatne medalje, iz Orke su posebno na kraju saopštenja istakli ironičnu zahvali čelnicima Mostara koji su obećali izgradnju olimpijskog bazena na lokaciji na kojoj nikada nisu započeli bilo kakvi radovi

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
09.07.2023. 22:17

Sigurno je kriv Dodik što nem bazena u Mostaru🤣🤣🤣

Anonymous
Reply to  Anonymous
09.07.2023. 22:52

A tebi to za sprdnju klovnu jedan zato nam i jest stanje u državi što žive u njoj primitivci poput tebe govnaru

Anonymous
Reply to  Anonymous
09.07.2023. 23:31

Mora da je nestasica vode u Mostaru zato i nema bazena fuj gade mi se ovi Politicari Lano ti si ponos

Skautinjo
10.07.2023. 05:07

Demagogija klasična, dovukli bager na teren da se slikaju, iza toga godinu dana prstom nisu mrdnuli. Sa druge strane je naravno jako bitno da se kazalište, i to hrvatsko, na bivšoj liniji razdvajanja bez regulisane restitucije zemljišta ekspresno diže. Zapišavanje teritorije u podijeljenom gradu? E to može uvijek. Pozitivna priča sa promocijom zemlje i samog grada Mostara? Ma bjeRi bola’.

Derim
10.07.2023. 20:27

Samo običan narod, i to onaj dio koji se identifikuje samo i isključivo sa BiH a nikad i nikako sa nekom od etnija, zaslužuje da za njega pliva ovo dijete – svi i sve ostalo nije vrijedno jednog odrezanog nokta Lane Pudar.

Odgovaram i na gluposti
Reply to  Derim
11.07.2023. 20:26

Koji si ti smor sa ovom ofucanom pričom. Etnije u BIH su dva vijeka/stoljeća već fakt, 98% bh-stanovništva se danas sa njima identificira, sve ostalo je ispravljanje krivih Drina. Sa državom Bosnom i Hercegovinom se danas identificiraju svi Bošnjaci i svi Bosanci (i Hercegovci – ma koliko god ova jezička vratolomija glupo zvučala) u nacionalnom/etničkom smislu, gotovo svi pripadnici manjinskih naroda te veći frtalj Hrvata i manji frtalj Srba, uglavnom iz gradskih sredina koje je kontrolirala ARBIH. Kumultivno je to 60% stanovništva, i sve ostalo je šupljak i neuvažavanje prilika i realnosti na terenu. Pomiri se sa tim i ne… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM