Gazibegovićev Šturm ubjedljivo slavio i ostao u trci za titulu

Šturm razbio Austriju iz Klagenfurta

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
14.05.2023. 20:48

Bravo gazibegovic 💪

Haris-Tabaković-zaslužuje-poziv
14.05.2023. 22:44

Tabaković sam uništi Rapid u gradskom derbiju, zabije 3 gola u pibjedi od 3:1 i nikom ništa.
Haloooo, 16 komada u prevenstvu, najefikasniji napadač u Austriji po minutaži, 2. na listi strijelaca. Koji je to naš napadač je u ozbiljnoj ligi zabio ove sezone barem 10 golova?

Haris-Tabaković-zaslužuje-poziv
Reply to  Haris-Tabaković-zaslužuje-poziv
14.05.2023. 23:34

Prije par dana izašla vijest u švicarskom Blicku (“Der beste Schweizer Knipser kickt in Österreich”), nakon ove maestralne partije sumnjam da će Austrija razmatrati ponedu ispod 5 miliona €. Čini mi se da i ovdje polako kasnimo jer za nastup za BIH on mora promijeniti sportsko državljanstvo. Ona matora ubleha za Harisa ni čula nije, a svi ovi rezervni napadači zajedno pored Džeke mu njuhom za gol i realizacijom ni primirisati ne mogu. Trznite se levati, ovaj čim ode u Bundesligu eto poziva Švice, a mi se onda ibretimo. A momak ima istinsku želju da nastupi za BIH.

Haris-Tabaković-zaslužuje-poziv
Reply to  Haris-Tabaković-zaslužuje-poziv
14.05.2023. 23:49

Ovo nam je “novi” Zlatan Muslimović, igrač koji bi debitirao u godinama, ali koji bi nam poput Zlatana sigurno dobro došao za barem par kvalitetnih godina. Haris za razliku od Prevljaka može baš ono odigrati što nam Džeko igra, jer sa zna izvući na sredinu, sa njegovih 1.96m primiti i zagraditi loptu, proslijediti je i opet pravovremeno biti tamo u 16m gdje će kasnije doći lopta.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM