Povratak Lige šampiona obilježilo je ne baš golgetersko veče. Milan je savladao Tottenham sa 1:0, a Bayern M. je u Parizu slavio istim rezultatom. Večeras pored utakmica Lige šampiona, gledamo najveći okršaj Premier League Engleske, utakmicu koja praktično odlučuje titulu: Arsenal – Manchester City.

Da zaigrate AdmiralBet najveće kvote, potrebno je da se registrujete svoj nalog na admiralbet.ba, a kao pokon dobrodošlice dobijate 20 KM – BEZ USLOVA!

Borussia Dortmund – Chelsea ( 1- 2.50 X- 3.40 2- 3.15 )

Već osam uzastopnih utakmica „Plavci“ ne znaju za pobjedu. Ni malo ono što se očekivalo od ekipe koja je ove sezone potrošila preko 600 miliona na pojačanja. Istini za volju, nekolicina igrača i večeras nedostaje u sastavu: Kante, Sterling, Mendy, Broja, Pulišić i Aubameyang. Sa druge strane „Milioneri“ iz Dortmunda dugo vremena nisu bili u boljoj seriji pobjeda. Vezali su čak osam pobjeda u svim takmičenjima, sa nevjerovatnih 28 postignutih golova. Vrlo su male šanse da će Chelsea uspjeti da nadigra ovako razigranu Borussiu D., posebno ne u gostujućoj atmosferi. Svi svijetski bukmejkeri daju prednost žuto-crnoj ekipi, ali samo AdmiralBet nudi najveću kvotu za pobjedu Bor. Dortmund – 2.50!

Club Brugge – Benfica ( 1- 4.74 X- 3.60 2- 1.95 )

Ekipa iz Portugala je opravdano favorizovana na ovom meču. Nakon izvlačenja grupa, niko ne vjeruje da su se obradovali kad su za rivale u grupi dobili PSG, Juventus i M. Haifu, ali pored ovakvih rivala Benfica je kao prvoplasirana ekipa obezbjedila nokaut fazu najelitnijeg evropskog takmičenja. Trenutno su sa 5 bodova razlike prvoplasirana ekipa prvenstva Portugala, tako da im je forma neupitna. Večeras Benfica napada od prve minute, jer bolju priliku da se kvalifikuju u četvrtinu finala, sigurno dugo vremena nisu imali. Ono što je sigurno da ukoliko zaigrate večeras na Benficu u AdmiralBetu igrate najveću kvotu – 1.95!

Arsenal – Manchester City ( 1- 3.00 X- 3.40 2- 2.60 )

Definitivno ne baš mali broj fudbalskih fanatika, večeras i pored Lige šampiona, gledaće utakmicu koja vrlo vjerovatno odlučuje šampiona Engleske. Situacija na tabeli dugo vremena nije bila napetija. Artetine „Tobdžije“ vode sa 3 boda razlike, ali ipak mora se naglasiti da imaju jednu utakmicu manje od „Građana“. Mnogo je špekulacija oko M. City-a u posljednim danima, upitno je da li će najveća zvijezda E. Haaland večeras uopšte nastupiti na meču, pa je ovo onaj trenutak koji nam nudi „plot twist“ za odigrati na Arsenal. Iako gost, M. City je večeras favorizovan, ali „Emirates“ stadion sigurno neće biti ugodno iskustvo. Obje ekipe znaju jedna od drugoj sve što je moguće znati, a ono što svi fudbalski uživaoci moraju znati jeste da AdmiralBet nudi najveću kvotu za pobjedu Arsenala – 3.10!

AdmiralBet – više od igre!

*kvote su podložne promjenama, ali samo AdmiralBet nudi najveće kvote

(Sponzorisani tekst, 18+)