Sarajevo zbog parole navijača kažnjeno, sutra pred praznim tribinama

Kazna za FK Sarajevo

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Igor
29.08.2022. 18:10

Dok je bio SDA kadar i u sportu i u politici,Bosnjaci nisu nikada bili ovako nisko ali kako dodjose komunjare opet i njihovi placenicki sateliti-ode sve u pmIsto kaos to citamo ovih dana da se u Velez pokusava uvuci najvece zlo Bosnjackog naroda-NiP i njihov kabadahija koji naoruzan hoda Sarajevom a desetine njegoivih pasa ga prate u stopu.Ne smije gradom proci.Kako su oni preuzeli , ode nam i sport u klinac.Svi ovi koji su u NFSBiH su ili zi Sarajeva ili iz Krajine. Ima ih par iz Zenice.To sus udije, kontrolori,ovi iz disciplinske. Ono SDPkoiple Nermin Kljajic je bio za… Read more »

Miki
29.08.2022. 18:11

Treba savez zapaliti kada budu zasjedali ovi disciplinci i ostala gamad iz KOALICIJE ZLA SNSD/HDZ/TROJKA…..

Mehmed
29.08.2022. 18:14

Ovakva bi nam i drzava bila i u ovakvom bi pøolozaju bili Bosnjaci da kojim slucajem nije SDA. Ali ocito dusmanima je SDA trn u oku pa su instalirali svoje kvislinske satelite SDP, Njihovu stranku, NiP i ostale alkise a la Fudo Kasumovic i onaj kriminalac iz Banovica sto je na crnoj listi SAD.Ovaj slucaj je u meni prelomio i svoj glas dajem ISKLJUCIVO Bakiru i SDA. Posto im oni najvise smetaju vec godinama.Cim dusmaninu smeta, onda je dobar.Kao i Turkovicka, jedna jako pametna zena, pravi drzavnik.Dusmanima smeta jer je u SDA?E pa dobice onda SDA ali mnogo jacu aBd… Read more »

Izudin
Reply to  Mehmed
29.08.2022. 18:18

Mnogo nas je kojima su ovi slucajevi sa sportistima i posebno ovim politickim progonom Bosnjaka, Dzaferovica i Turkovica, otvorilo oci!I ja cu samo za SDA ako Bog da insallah!

Bendjolino
29.08.2022. 18:53

Iducu tekmu nek razviju onu “noz zica ….” i zastavu sa likom zlocinaca. Cisto radi reda samo da provjerimo dali ce dobiti istu kaznu 🙂

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM