Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

GLASGOW RANGERS – LEIPZIG – 1X
Kvota: 1.80

Rangers je u Njemačkoj igrao egal i držao “nulu” sve do 85. minute kada je Angelino uhvatio fenomenalan volej i donio minimalan trijumf Leipzigu pred uzvrat u Škotskoj. Na putu do polufinala Lige Evrope, Rangers je eliminisao Borussiu Dortmund, Crvenu zvezdu i Bragu, te su pokazali da odlično znaju igrati dvomeče i nema dileme da nisu rekli svoju posljednju riječ.

“Ibrox” će biti ispunjen do posljednjeg mjesta i Leipzig će imati nimalo ugodan zadatak da potvrdi pobjedu iz Njemačke. Za očekivati je da Rangers preuzme inicijativu i da makar izvuče neriješen rezultat u revanšu.

FRANKFURT – WEST HAM – X2
Kvota: 1.55

Nakon što su senzacionalno izbacili Barcelonu spektakularnom partiju na “Nou Campu”, fudbaleri Eintracht Frakfurta su uspjeli da poraze i West Ham u Londonu sa 2:1 i tako steknu kapitalnu prednost pred revanš u Njemačkoj. Svi ovi rezultati su poprilično iznenađujući ako se zna da Frankfurt jako loše stoji u Bundesligi i da uopšte neće igrati Evropu na jesen, osim ako ne osvoji ovo takmičenje i plasira se u Ligu šampiona.

West Ham je odigrao impresivno do sada u Ligi Evrope. Izbacili su Sevillu i Lyon, te se očekivalo da bi Frankfurt trebao biti najlakši “zalogaj” od sva tri navedena protivnika, međutim nije se ispostavilo tako. “Čekićari” će morati da naprave iznenađenje u Njemačkoj i sigurno će tim Davida Moyesa učiniti sve što može da preskoči i ovu prepreku. “Iks” u revanšu je minimalno što bi trebali izvući.

MARSEILLE – FEYENOORD – 3+
Kvota: 1.65

Kao što se i očekivalo, Marseille i Feyenoord su odigrali fudbalsku ljepoticu u prvoj utakmici polufinala Lige konferencija. Tim iz Rotterdama važi za jedan od najofanzivnijih u čitavoj Evropi i uvijek teže da igraju na gol više što je bio slučaj i protiv Marseillea. Već u prvom poluvremenu su viđena čak četiri pogotka, a konačan rezultat je bio 3:2 za Feyenoord.

Marseille nema šta da čeka u revanšu. Za prolaz im je neophodna pobjeda od dva gola razlike, a dobra stvar za njih je što Feyenoord sigurno neće igrati defanzivno, što će ostaviti prostor domaćinu da nekoliko puta pogodi u mrežu gostiju iz Holandije. Minimalno tri gola bi morala biti ponovo viđena u duelu ovih klubova.

ROMA – LEICESTER – prolaz domaćina
Kvota: 1.65

Roma nije uspjela kroz Seriju A da se domogne plasmana u Ligu šampiona, te ako se ne desi potpuni kolaps u zadnja tri kola pa padnu na sedmo mjesto, naredne jeseni će sigurno igrati u Ligi Evrope. Za razliku od njih, Leicester će u pomenutu takmičenje da se kvalifikuje samo ako osvoji Ligu konferencija, tako da bi sa te strane trebali imati veći motiv od igrača “Vučice”.

Ipak, svako ko pretpostavi da Roma neće izaći sa maksimalnim angažmanom, zna jako malo o fudbalu. Jose Mourinho ima priliku da postane prvi trener u istoriji koji je osvojio tri različita evropska takmičenja i njegova motivacija će itekako biti prenijeta na igrače. “Olimpico” će biti ispunjen skoro do posljednjeg mjesta i treba vjerovati da će Roma pronaći put do finala.

Ukupna kvota: 7.60

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti

(Sponzorisani tekst, 18+)