Premijer liga Engleske sigurno je jedna od najpopularnijih fudbalskih liga svijeta, a glamurozni transferi prethodnih godina, posebno ovogodišnji Messi-a u PSG, maksimalno je popularizovao i francuski fudbal.

Kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za englesku Premijer ligu i francusku Ligu 1.

Privilegiju igranja najvećih kvota na planeti, imate mogućnost samo ukoliko imate registrovan meridianbet nalog. Ako niste do sad kreirali nalog, sad je idealna prilika da to uradite, jer čeka vas poklon od 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE i dodatnih 10KM za Meridian Online Kazino.

Premier League Engleske danas nam na repertoaru nudi 6 vrhunskih mečeva. Veliki derbi Liverpula danas se igra na „Goodison Park“ stadionu, gdje Everton dočekuje Liverpool. Everton ove sezone sigurno nije na očekivanom nivou, te trenutno 14. mjesto realno je razočaralo sve navijače. „Redsi“ su trenutno u mnogo boljoj poziciji na 3. mjestu tabele, a naravno da svi znamo da imaju cilj osvajanje pehara, tako da od ekipe Jirgena Kloppa očekuju napad od prve sekunde.

Utakmice na kojima se danas realno može profitirati su West Ham – Brigthon i Southampton – Leicester. „Čekićari“ igraju fenomenalno ove sezone, na četvrtom su mjestu tabele, te sigurno neće propustiti priliku da upišu pobjedu protiv Brighton-a na domaćem terenu. Fenomenalna prilika za iskoristiti kvotu – 2.20!

Leicester danas gostuje Southamptonu, koji ove godine u 13 odigranih kola, ima samo 14 bodova. Leicesteru su hitno potrebni bodovi ukoliko imaju plan da se uključe u bitku za mjesta koja naredne sezone vode u Ligu šampiona. Mogu li „Lisice“ do pobjede za kvotu 2.90?

Francuska Liga 1, ove sezone postala je posebno interesantna, posebno zbog velikih pojačanja samoj ligi. Nekih od najboljih svjetskih fudbalera danas su dio lige. Pred nama je 16. kolo, a utakmice se igraju u dva termina, od 19h i od 21h. U prvom terminu iskoristite priliku da odmah upišete „čistu dvojku“ – MONACO 2.50! „Kneževi“ danas gostuju ekipi Angers-a, a priliku da igrate Monaco po ovoj kvoti, svakako iskoristite, jer vrlo se rijetko pruža. Od 21h, tipujte na ove utakmice:

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)