PROMO/ Evropa je svake godine cilj – Mozzart postao sponzor FK Velež

Ovakva podrška nam mnogo znači jer želimo da nastavimo naš razvoj i opet izborimo plasman u evropska takmičenja, istakao je direktor kluba Džemil Šoše

Evropa je svake godine cilj – Mozzart postao sponzor FK Velež

FK Velež je bio hit kvalifikacija za Ligu konferencije, izbacio je i slavni AEK, a cilj tima iz Mostara je da svake sezone odigra što više evropskih mečeva! Borba na više frontova izmorila je “rođene” ovog ljeta, pa su trenutno u donjem domu tabele Premijer lige BiH, ali uz podršku novog sponzora, kompanije Mozzart, žele da se vrate u sam vrh i izbore još jedan nastup u Evropi.

Bajka poslije eliminacije AEK-a nije imala srećan kraj, jer je švedski Elfsborg bio bolji u dvomeču trećeg kola, ali ekipa je pokazala da ima veliki potencijal. To je prepoznao i regionalni lider u priređivanju igara na sreću, pa je potpisan ugovor o sponzorstvu na pet godina!

“Izuzetno sam srećan i zadovoljan što smo nakon konstruktivnih razgovora došli do uspostavljanja saradnje sa jednom renomiranom firmom kao sto je Mozzart. Podrška nam u ovom trenutku mnogo znači jer želimo da nastavimo razvoj kluba i da plasman u evropska takmičenja postane realan cilj svake sezone. U ime cijelog kluba želim da se zahvalim Mozzartu na povjerenju”, istakao je direktor kluba Džemil Šoše.

Mostar je još jedan u nizu gradova u kojima je Mozzart nastavio svoju društveno odgovornu misiju i ulaganje u sportske kolektive.

Rukovodilac Sektora marketinga u kompaniji Mozzart, Tamara Đajić izrazila je uvjerenje da će na stadionu “Rođeni” opet igrati sjajan fudbal ove sezone.

“FK Velež je klub sa dugom tradicijom, koji je ovog ljeta ponovo skrenuo pažnju evropske javnosti. Vjerujemo da je to samo početak jedne lijepe priče i da će se u Mostaru tek slaviti istorijski trijumfi. U Mozzartu će uvijek imati vjernog navijača, a radujemo se zajedničkim akcijama u narednom periodu”, naglasila je Tamara Đajić.

Cilj ove kompanije je da obezbijedi finansijsku podršku za sportske kolektive širom zemlje, a pogotovo za premijerligaše. Mozzart je prethodnih nedjelja postao sponzor Željezničara iz Sarajeva, Leotara iz Trebinja, prijedorskog Rudara, ženske odbojkaške reprezentacija BiH, HŠK Zrinjski, a i FK Velež je sada dobio snažan vjetar u leđa.

(Sponzorisani tekst, 18+)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake: