FOTO \\ Mehmed Baždarević: Ova reprezentacija može dobiti i dosta jače ekipe

Nakon večerašnje pobjede reprezentacije BiH nad selekcijom Kipra selektor bh. nacionalnog tima Mehmed Baždarević priznao je na press konferenciji da je bilo previše nervoze u igri našeg tima, no ono što je najvažnije jeste da je glavni cilj ispunjen. – Bilo je previše nervoze, naročito s naše strane, no, to je možda bilo očekivano. Nije […]

Povratak na članak
31 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
kenan
14.10.2015. 08:56

Begović ponovokrivac za gol, sa jačim ekipama sa ovakvom igrom nema uspjeha

Maglajlija
14.10.2015. 09:04

Džokeri nas izvlače. To pokazuje da u zadnja dva ciklusa imamo i nešto na klupi, što nismo prije imali. Prvo Hajrović, sada Đurić. Međutim, onako labava i nervozna odbrana, a imali smo zadnjih 30min, skoro 7 odbrambenih igrača u igri je za slom živaca. Ljudi trče pravolinijski s loptom, prolaze, a mi ih oblećemo kao da su Ronaldo. Mujdža mora poraditi na sprintu, Spahić da konačno shvati da nije Pjanić da iznosi loptu, već bek. Na ovaj način, uz svu ljubav, realnost i vrh nam je baraž. Bio bih najsretniji da nemam blage veze, i da sve ovo što sam… Read more »

Cezar
14.10.2015. 10:13

Prije svega želim reći da sam najsretniji čovjek zbog odlaska u baraž ali složio bih se s Maglajlijom i rekao da s ovom igrom, baraž nam je vrh. I dalje se pitam, da li će i jedan ozbiljan fudbalski stručnjak, novinar napisati neku konstruktivnu kritiku i uraditi analizu kako sinošnje utakmice, a tako i dosadašnjeg vodstva reprezentacije?! Da li će iko primjetiti da smo svako utakmicu odigrali na guzove, uz dosta sreće dali golove, bez borbenosti i agresivnosti?! Pa čovjek se brani posljednjih 20 min sa 7 igrača u odbrani. Gnusno za gledati protiv jednog Kipra. Želim da griješim ali… Read more »

Drndaj01
14.10.2015. 12:38

Jaao boze ti sačuvaj sta neki ovdje pišu pa to je haos, šta bi tek bilo da nismo došli Do ovoga baraza????? Pa alloooo narode prošli i stigli smo do tog trečeg mjesta šta vam jee znate li uopšte gdje smo bili prije godinu dana i kolko bodova smo imali????
Što se fudbala tiče…. Ni smo ovaj dvoboj sad odigrali na visokom nivou al kad izvučeš 6 bodova protiv 2 nezgodne ekipe onda je to uspjeh i ostvarenje zelje koju smo svi imali u posljednjim mjesecima… sad stize baraz i tu će se karte ponovo izmješati!!

N.n.
14.10.2015. 12:53

Koga god da dobijemo prolazimo dalje ako Bog da u to sam uvjeren 100%. Pričali ste nakantace nas Vels ovaj onaj, napad , sredina, odbrana, nije dobra te ovaj podbacio te onaj. Žive gluposti i nabuloze. Ljudi, nije isto igrati na rezultat, pod pritiskom moranja uzeti sve bodove i igrati baraz. Vidjecete šta vam kazem. U garažu će pokazati najbolji ikad vidjen fudbal od zmajeva da će mnogi na EURU reslektovati i zeljeti izbjeci. BOSNAE

ho
14.10.2015. 13:58

Ruku na srce da je bila neka bolja ekipa ispred,bili bi zestoko porazeni,al sad smo najbolji,

strucnjak za pjanica
14.10.2015. 19:24

Ljudi, ja sam strucnjak za onog ublehu Pjanica.

strucnjak za pjanica
14.10.2015. 19:30

Mislim, mozemo pricati sta hocemo, ali meni jos nije jasno kako smo sa onom odbranom dosli do pobjede. Spori, trom i svakako Ibisevic je igrac za peterca, on ne moze nositi napad na svojim plecima i to se juce i vidjelo. Al’ hajde, pobjedi se ne gleda u zube.

simpatizer
14.10.2015. 21:16

u dvije utakmice isprobano sest igraca na poziciji zadnji vezni kojima to nije prirodna pozicija jedini pravi zadnji vezni ni minuta

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM