PROMO/ SPORT UŽIVO NOVE DIMENZIJE! Najveće kvote na planeti samo u Meridianbet kladionici!

Meridianbet ima najveće kvote na planeti za live igru!

SPORT UŽIVO NOVE DIMENZIJE! Najveće kvote na planeti samo u Meridianbet kladionici!

Ponovo, Meridian je uspio da uradi nešto što apsolutno niko više ne može da prati! Samo u Meridianu kvote za LIVE igru su apsolutno najveće na planeti!

U svakom trenutku, Meridianbet je omogućio svim svojim igračima, koji su registrovani na meridianbet.ba, da igraju sve ono što oni žele. Najbogatija ponuda, gdje u svakoj sekundi imate najjače kvote na planeti za sve fudbalske, košarkaške, teniske ( Australian Open ) i druge mečeve. 

Zar, postoji neko ko ovo možda neće iskoristiti?

I naravno da to nije sve, jer kombinovanje PRE MATCHponude, sa LIVE ponudom ima jedino Meridian u BiH, tako da pravi igrači kombinatorike, mogu da se opuste. U Meridianu nikad nisi zakasnio!

22. kolo italijanske Serije A, večeras od 20.45h otvaraju Bolonja – Benevento. Ekipe se prate u bod. Domaćin je na 13. mjestu, dok je Beneventno na 14. mjestu. Gosti nemaju pozitivnog rezultata već pet utakmica, tako da se večeras realno isplati igrati na ekipu trenera Siniše Mihajlovića, jer KVOTA OD 2.00, praktično se sama upisuje na tiket!

Bundesliga večeras donosi tekmu, kao idealnu za TROSTRUKU SIGURICURB Lajpcig – AugsburgDomaćin je na drugom mjestu tabele, sa tri vezane pobjede i u prethodna tri okršaja sa ekipom Augsburga, ima sve tri pobjede. Lajpcig je ekipa koja uvijek igra na gol više, tako da je opcija igre 1&3+ za kvotu 1.85, bombastična najava vikenda punog keša. 

Tekma koju danas ozbiljno treba iskoristiti, dolazi nam iz prvelige Holandije: Waalwijk – FC Emmen. Gost ove sezone nema ni jednu pobjedu i glavni je favorit za niži rang takmičenja.Domaćin ima idealnu priliku i sigurno idealnu kvotu, od čak 2.30, da se izdvoji iz opasnosti.

Iskoristi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i mogućnost kombinovanja PRE MATCH sa LIVE ponudom! Sastavi svoju dobitnu kombinaciju, jer samo je Meridian – kuća najvećih kvota!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)

Ovu vijest vam donosi kladionica MeridianBet.

Oznake:

Komentari

29 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Dragan
12.02.2021. 19:18

Lajpcig večeras sigurica dana a ima i dobru kvotu na 1&3+

Mico
12.02.2021. 19:24

Večeras ima odličnih utakmica i ako je ponuda smanjena ali za odlican tiket se uvjek nađe.

Ivan
12.02.2021. 19:25

Najbolja kladionica i najbolje kvote nema dalje.

Sasa
12.02.2021. 19:26

Meridian je uvjek imao najbolje kvote i najbolju ponudu a sad su to još usavrslili jer pobuda im je odlična