Pogodili smo sedam od posljednjih devet tipova, a za danas 25. august vam predlažemo sljedeće:

Vikend tip: Hoffenheim, Standard i Kiel teže ka ofanzivnom fudbalu, očekujemo duele sa mnogo golova

Monaco – Nimes (15,00 sati) Tip 1

Ekipa Monaca loše je ušla u novu sezonu francuskog šampionata i doživjela dva poraza u prva dva kola. Monaco je primio čak šest golova, a danas će imati priliku da dođe do prvog trijumfa u sezoni protiv Nimesa našeg Harisa Duljevića. Kladionica “Mozzart” nudi kvotu od 1.65 na trijumf popularnih “Kneževa”. Monaco u dva dosadašnja međusobna duela na svom terenu nije savladao Nimes, pa je danas pravo vrijeme da dođe do tri boda.

Maribor – Bravo (20,10 sati) Tip 1

Maribor igra prilično dobro u europskim takmičenjima, ali u slovenačkom šampionatu je situacija veoma loša. Kenan Pirić i saigrači poslije šest odigranih kola imaju samo jednu pobjedu i večeras jednostavno moraju trijumfovati. Kvota u kladionici “Mozzart” na jedinicu u večerašnjem dvoboju je 1.45. Iako će trener domaćih vjerovatno izvesti kombinovan tim, vjerujemo da aktuelni prvak Slovenije ima kvalitet da bude bolji od Brava.

Roma – Genoa (20,45 sati) Tip 1

Italijanska Serija A konačno je počela, a večeras će Roma našeg Edina Džeke na stadionu “Olimpico” u Rimu ugostiti Genou. Roma je u posljednjih 12 međusobnih utakmica protiv Genoe na svom terenu ubilježila svih 12 pobjeda i u Rimu se nadaju da će nastaviti ovu tradiciju. “Mozzart” daje kvotu 1.60 da će Roma i večeras ostvariti puni plijen.

Kompletnu ponudu kladionice “Mozzart” pogledajte OVDJE.

(Reprezentacija.ba)