Pogodili smo pet od posljednjih šest tipova, a za danas, nedjelju 18. august, predlažemo vam sljedeće tipove.

Eintracht Frankfurt – Hoffenheim (15,30 sati) Tip 3+

Prvo kolo njemačke Bundeslige donosi nam susret između Eintracht Frankfurta i Hoffenheima našeg Ermina Bičakčića. Obje momčadi teže ka napadačkom fudbalu i danas očekujemo veliki broj pogodaka. “Mozzart” daje kvotu 1.4 da će u utakmici Eintrachta i Hoffenheima biti tri ili više golova.

Standard – Mouscron(14,30 sati) Tip 3+

Derbi četvrtog kola belgijskog šampionata igraju Standard i Mouscron. Standard, za koji nastupa bh. reprezentativac Gojko Cimirot, ostvario je dvije pobjede i jedan poraz u prva tri kola, dok je Mouscron dva puta slavio i jednom remizirao. Standard je uspio postići već sedam golova u tekućoj sezoni te najavio da će igrati efikasan fudbal. Kvota u kladionici “Mozzart” da će na ovom meču biti tri ili više golova iznosi 1.55.

Holstein Kiel – Karlshuher (13,30 sati) Tip 3+

Darko Todorović i njegov Kiel danas će od 13,30 sati u okviru trećeg kola druge njemačke lige ugostiti Karlsruher. Kiel ima samo bod nakon dva odigrana kola, dok je Karlsruher osvojio maksimalnih šest bodova. Na prva dva meča Karlsruhera ove sezone viđeno je čak devet pogodaka. Kvota od 1.50 na tri i više pogodaka u ovom susretu čini se kao primamnjiva.

Kompletnu ponudu kladonice “Mozzart” pogledajte OVDJE.

(Reprezentacija.ba)