VIDEO \\ Tino Sušić: Zmajevi su puni samopouzdanja, jedva čekamo Belgiju

Bh. reprezentativac Tino Sušić za novu sezonu sa Hajdukom se pripremao u Austriji, gdje je u razgovoru za Bosnische-nationalmannschaft.com govorio o svojoj budućnosti u splitskoj ekipi. Pred Hajdukom je utakmica pretkola Europske lige protiv estonske Sillamae Kalev. Sušić vjeruje u pozitivan ishod i otkriva kako je maksimalno skoncentrisan na nastupe za Hajduk sa kojim ga ugovor veže još tri […]

Povratak na članak
5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
MIRAN
02.07.2015. 10:48

Tino da ti posteno kazem,pod kolikim pritiskom ti igras i opet udjes i napravis vise kretanja i boljih pasova,driblinga,suteva nego pjanic ili stilic ili medunjanin koji su toliko izvikani

svaka ti cast majstore

niko osim dzeke tebe i sada visce ne zna 1na1 proci protivnika u ovoj ekipi i to treba cijeniti

ako bog da otices u velik klub i napravit jos vecu karijeru

BHFiii
02.07.2015. 11:47

majstor si i velika karijera je pred tobom

BHF
02.07.2015. 12:50

Igračina i ljudina u svakom smislu..puno sreće u karijeri Tino i ti a i ostali igrači treba da znaju da smo uz njih i kad gube samo ako se trude ..pa bože moj i barcelona nekad izgubi ha ja..

Ho4a
02.07.2015. 23:22

Stric mu je ucino medvjedju uslugu. Da ga je zovnuo nakon mundijala niko rijec ne bi rekao a ne onako odjebat Rahimica Ibricica da se netjaku napravi mjesto nakon jedne prijateljske.

kenan
03.07.2015. 10:50

Dobro je odigrao sve i jednu utakmicu u reprenzetaciji koju je odigrao i Baždarević ga je neopravdano izostavio iz ekipe otkako je došao i to sve zbog toga da se ne zamjeri čaršiji.Sramota da je igrao samo 10 minuta protiv Austrije.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM