Fudbaleri Sarajeva sutra će gostovati u Krupi. Utakmica 21. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine igrat će se u subotu, 3. marta sa početkom u 14.30, izvještava zvanična stranica FK Sarajevo.

Sutrašnju premijerligašku utakmicu najavio je prvotimac, Miloš Stanojević.

“Sigurno je da smo očekivali bolje rezultate na otvaranju drugog dijela sezone i samim tim sa velikom motivacijom dočekujemo gostovanje Krupi. Neće biti jednostavno, ali nas u ovom trenutku samo zanimaju tri boda. Dati ćemo sve od sebe od prvog sudijskog zvižduka kako bi ostvarili naš cilj.”, rekao je Stanojević, dodavši:

“Čitavu sedmicu smo trenirali na terenu sa plastičnom podlogom. Smatram da smo dobro pripremljeni za sutret i što se mene tiče, mogu reći da s nestrpljenjem očekujem početak utakmice.”

Šef stručnog štaba našeg kluba, Husref Musemić, također, najavio je sutrašnju utakmicu.

“Sutra nas očekuje utakmica protiv Krupe, jedne kvalitetne ekipe, koja nas je dobila na Koševu u jesenjem dijelu prvenstva. Adukor je dobio crveni karton i on nije u kombinaciji za susret. Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati, dobro smo trenirali u toku sedmice i nadamo se pozitivnom rezultatu.”, rekao je Musemić.

Dodajmo i to da je sutrašnja utakmica u direktnom TV prijenosu na platformi MOJA TV.

(BIH.ba)