(U21 BIH) VINKO MARINOVIĆ pozvao 26 igrača za Portugal

BiH protiv Portugala igra 10. oktobra Selektor „U-21“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinko Marinović odabrao je 26 igrača na koje računa za predstojeći susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Portugalom u Trening centru NS/FS BiH u Zenici. Na spisku se nalaze: Karačić, Trkulja, Mumunović, Čivić, Kadušić, Mihojević, Radeljić, Todorović, Šerbečić, Osmanković, Ćavar, Hadžiahmetović, Menalo, Gojak, […]

Povratak na članak
3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
denis
29.09.2017. 14:28

Najebaste i vi

santasa
29.09.2017. 19:20

pa ako je vjerovati Mehmedu Baždareviću on kaže kako ne brine za budućnost bh. reprezentativnog fudbala, jer se, kaže naš uspješni selektor i trener, vrhunski radi u svim omladinskim selekcijama !
znači, nema korupcije, nema po babi i stričevima, nema menađerskog lobija u savezu, biraju se samo najtalentovaniji igrači, imaju prednost oni koji osim talenta rade u sredinama sa vrhunskim uslovima i stručnjacima, dakle, oni iz evropskih klubova imaju ipak malu prednost nad igračima iz bh.klubova, itd., itsl.

Navijac
30.09.2017. 09:26

NEVJEROVATNO KAKO TO RADITE;prenesite ovo selektoru nigdje u svijetu se to tako neradi;kad napisete spisak pozvanih igraca trebalo bi i da napisete puno IME i PREZIME i u kojime KLUBU IGRAC momentalno igra pa da i ostala javnost zna koga ste to pozvali za REPREZENTACIJU U21 da nastupa,i pozvani su igraci sto su vec operisani od povrede i jos su povrijedjeni a da prije toga niko nije sanjima kontaktiro i upitao mozda KLUB za koji nastupaju dali su ozdravili i mogu da igraju 90min,SRAMOTA VELIKA,izgleda nekima podobnim igracima je mjesto REZERVISANO u REPREZENTACIJI bez obzira u kakvoj su trenutnoj FORMI,al… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM