Sušić odgovorio hrvatskom portalu

Tino Sven Sušić poslao je odgovor na prozivke da se udebljao koje su objavili pojedini mediji, a među kojima je najdalje otišao hrvatski portal Index.

Sušić je na svom Instagram profilu objavio fotografiju uslikanu na današnji dan (9. maj), a na kojoj je u više nego u dobroj formi.

Uz stomačne “pločice” kojima se najviše obradovao ženski dio publike Tino Sven poslao je i direktnu poruku pomenutom portalu.

– Zahvaljujem se objektivnom honorarcu Index.hr što me prati i misli na mene. Pa makar i sa dezinformacijama. – poručio je Sušić.

Novinari istog portala su za vrijeme manadata Safeta Sušića nanijeli veliku štetu reprezentaciji BiH kada su kontinuirano iznosili neistine o fudbalskoj reprezentaciji BiH, dezinformacije o odnosima unutar tima, uslovima u kojima tim radi i trenira, menadžerskim agencijama…

Nakon afirmacije u Hajduku Tino Sven Sušić je kao najbolji igrač splitskog kluba i hrvatske lige prošlo ljeto prešao u Genk za iznos od oko sedam miliona maraka.

Nažalost u Genku se nije afirmisao, ali je sigurno kako će sa svojim kvalitetama i atraktivnim stilom igre brzo naći sredinu gdje će opet zasijati u punom svjetlu.

(Reprezentacija.ba)