Fudbalska reprezentacija BiH će u sklopu priprema pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj generalnu probu imati i na stadionu Tušanj u Tuzli.

Kako ekskluzivno saznaje portal Tuzlanski.ba naši najbolji fudbaleri predvođeni selektorom Safetom Sušićem, na stadionu Tušanj biće domaćin selekciji Lihtenštajna a prijateljska utakmica će se odigrati u četvrtak, 4. Septembra.

Satnica kao i cijena ulaznica biće naknadno određena i objavljena. Nakon što ćemo u Mejdanu u mjesecu avgustu moći gledati naše najbolje košarkaše koji će u okviru kvalifikacija pred tuzlanskom publikom odigrati utakmicu protiv Islanda, te rukometaše koji će se suprostaviti rukometašima Danske krajem godine, poslastice za sve ljubitelje sporta, a naročito fudbala biće i odigravanje utakmice naše A fudbalske reprezentacije na Tušnju.

Podsjećamo, prvu utakmicu kvalifikacija naši najbolji fudbaleri igraju protiv Kipra 9. septembra u BiH, a utakmica na Tušnju biće i posljednja provjera naših fudbalera pred početak kvalifikacija.

(Reprezentacija.ba)