Bh. kapiten zabilježio devet poena i pet skokova

Milwaukee Bucksi sinoć su nakon produžetka u domaćem BMO Harris Bradley Centru poraženi od Cleveland Cavaliersa (108:114).

Dodatnih pet minuta igre timu iz Wisconsina osigurao je Parker polaganjem u posljednjim sekundama, da bi u nastavku susret u korist gostiju sa sedam ubačenih poena prelomio James.

James je postigao ukupno 34 koša i bio je najefikasniji igrač svog tima. Svom učinku dodao je 12 skokova i sedam asistencija, a odličnu ispomoć imao je u Irvingu, koji je postigao 28 poena.

Kod Milwaukeeja prednjačio je Parker s 30 koševa, dok je Antetokounmpo dodao 25 uz 13 uhvaćenih lopti.

Bh. reprezentativni kapiten, Mirza Teletović (31), za 18:55 odigranih minuta zabilježio je učinak od devet poena i pet skokova.

Šut ga ipak nije najbolje služio, jer je pogodio samo jedan od pet pokušaja za tri poena.

Njegovoj momčadi sinoćnji poraz bio je trinaesti ove sezone (13-13), dok je Cleveland upisao jubilarnu dvadesetu pobjedu (20-6).

(Reprezentacija.ba)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.