Naši fudbalski reprezentativci nakon pobjede protiv Izraela i završenih sezona u svojim klubovima iskoristili su slobodne dane za predah od fizičkih i psihičkih napora koje donosi profesionalni sport.

Raduje informacija da se Zmajevi druže i van travnjaka, pa su tako Edin Džeko i Mensur Mujdža u društvu bivšeg reprezentativca Senijada Ibričića uživali u ljepotama Dubrovnika. Naš kapiten je i u Dubrovniku imao dane ispunjene fotografisanjem sa domaćim i stranim turistima, pa je nerijetko od gužve bježao “na pučinu”.

Izet Hajrović sa suprugom je ljetovao u Francuskoj i Grčkoj. Fudbaler Werdera vrijedno je trenirao i tokom odmora, a nesebično je snimke sa ljetovanja dijelio sa svojim navijačima.

Miralem Pjanić odmor je proveo sa svojom porodicom, ali i saigračima iz Rome, a ovog ljeta Sarajevo je bilo neizostavna lokacija za većinu naših reprezentativaca.

U Sarajevu je domaći Edin Cocalić koji odmor koristi za druženje sa porodicom, kao i većina naših reprezentativaca, koji će se uskoro ponovo naći pod trenažnim procesom u sklopu priprema za novu sezonu i nove napore i uspjehe koji očekuju naše Zmajeve.

(Reprezentacija.ba)