Dragi navijači u domovini i dijaspori,

nažalost samo rijetki od nas će otići u Brazil gledati prve historijske utakmice naše reprezentacije na jednom Svjetskom prvenstvu, no Reprezentacija.ba portal uspio je sa kompanijom Panasonic BiH dogovoriti posebnu ponudu samo za navijače fudbalske reprezentacije BiH u kojoj po najjeftinijim uslovima mogu kupiti vrhunski televizor koji može pružiti najbolje uslove za gledanje utakmica naših Zmajeva u Brazilu.

Kako smo ranije dogovorili sa našim posjetiocima i navijačima tražili smo vrhunski televizor u što većoj dimenziji u FULL HD rezoluciji u kojoj će BHT prikazivati utakmice iz Brazila, ali i u narednim kvalifikacijama za Euro 2016, da je od što renomiranijeg proizvođača, da bude za navijače ponuđen po najeftinijoj cijeni za taj model u BiH, te da dio novca ide za žrtve poplava diljem Bosne i Hercegovine.

Sa kompanijom Panasonic smo dogovorili sljedeće:

– Model TX-50A300E,
– Promjer ekrana 50” / 127 cm,
– LED TV, usb, HDMI…,
– FULL HD rezolucija,
– Dvije godine garancije
BESPLATNA KUĆNA DOSTAVA u cijeloj BiH (navijači iz dijaspore mogu tako na kućnoj adresi obradovati novim televizorom svoju rodbinu i prijatelje u domovini).

– U toku je promocija Panasonica gdje Panasonic nudi PET GODINA GARANCIJE na sve model SMART TVa iz 2014. godine

Model TX-50A300E inače košta 1329 KM, no za navijače fudbalske repreznetacije BiH u ponudi je po ekskluzivnoj cijeni od 1129 KM sa PDV-om sa besplatnom kućnom dostavom.

Za sve one koji žele pomoći žrtvama poplava u BiH, ovaj model TV-a košta 1229 KM sa PDV-om, a iznos od 100 KM biće doniran nastradalima u prirodnoj katastrofi koja je prošlog mjeseca pogodila građane Bosne i Hercegovine.

Dostavite svoje ime i prezime, adresu i broj telefona na telefon (00 387) 33 715 866 svakog radnog dana od 08 do 16 sati ili 0-24/7 na e-mail dozivi.brazil@reprezentacija.ba, nakon čega će vas kontaktirati iz zvaničnog distributer firme Panasonic – ITD d.o.o. Sarajevo kako bi potvrdili vašu narudžbu.

Na pomenutu adresu i telefon možete slati i upite za druge modele Panasonic TVa kao i za promociju Panasonic pet godina garancije.

Doživimo Brazil i fudbal u svojim domovima uz vrhunski televizor Panasonic za ugođaj koji će trajati dugo, dugo godina!

Iz Panasonica napominju da je do 30.06.2014. godine na snazi akcija u kojoj uz sve SMART MODELE poklanjaju 5 godina garancije i druge vrijedne poklone!