Naši reprezentativci nakon četiri dana boravka u St. Louisu u kojem su uspješno trenirali i odigrali prvu pripremnu utakmicu otputovali su danas u Chicago.

Zmajevi će u ovom američkom gradu odsjesti u hotelu Marriot Oakbrook koji se nalazi pola sata udaljen od grada, tako da će Sušić i njegovi igrači zasigurno imati potreban mir tokom boravka.

nagrada-igra

U Chicagu je dogovoren detaljni liječnički pregled naših povrijeđenih igrača koji će izvršiti šef našeg medicinskog tima dr. Reuf Karabeg, a u hotelu Marriot će fizioterapeuti naše reprezentacije u posebnoj prostoriji pripremiti svojevrsan medicinski centar gdje će našim reprezentativcima biti na raspolaganju masaže i drugi fizikalni i medikamentni tretmani.

>>> BESANA NOĆ ZA MEDICINSKI TIM NAŠE REPREZENTACIJE, DOGOVORENI DODATNI PREGLEDI U CHICAGU

Sedam puta će trenirati naši reprezentativci do utakmice protiv Meksika koja se igra u noći sa 3. na 4. juni sa početkom u 03,30 sati po našem vremenu na stadionu Soldier Field.

Nakon utakmice Zmajevi u Chicagu ostaju još dva dana, nakon čega lete za Sao Paolo i dalje za Guaruju gdje će se nalaziti njihovi baza i trening kamp tokom boravka u Brazilu.

(Reprezentacija.ba)