Kladionica Meridian ima najjače kvote i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u nastavku slijedi prijedlog za ekspertski tiket dana sastavljen od mečeva iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Kvote su korištene upravo iz Meridian kladionice.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš.

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Registruj se OVDJE i startuj jače nego ikada.

Meridian ti danas i sutra poklanja i top bonus. Sve što treba da uradiš jeste da uplatiš depozit i kladiš se na mečeve Lige šampiona, te se tako kvalifikuješ za 10 KM bonusa.

SPARTA PRAG – FCSB – 1
Kvota: 1.50

Iako je između dvije sezone praška Sparta ostala bez Briana Priskea koji je preuzeo Feyenoord, kvalitet nije opao. Štaviše, slavili su u svih pet zvaničnih utakmica do sada i sa mnogo optimizma dočekuju treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. FCSB ima dosta problema. U domaćem prvenstvu su osvojili samo dva boda nakon tri odigrana meča, te je moguće da bi već na startu sezone došlo do određenih promjena da nisu eliminisali Maccabi Tel Aviv pogotkom Williama Baetena u sudijskoj nadoknadi revanš meča.

Obrazloženje prognoze: Na osnovu prikazanog u prethodnih nekoliko sedmica, utisak je da Sparta Prag igra fudbal na puno većem nivou od šampiona Rumunije. Ako ne budu pravili neke gluposti kao što su crveni kartoni i skrivljeni jedanaesterci, verujemo da će domaćini steći određenu prednost pred revanš u Bukureštu.

SALZBURG – TWENTE – 1
Kvota: 1.65

Salzburg je nakon 11 godina po prvi put ostao bez titule u Austrji, ali i pored toga imaju šansu da se domognu grupne faze Lige šampiona. Neophodno je da prođu dva kola kvalifikacija, a prvi rival je više nego povoljan. Twente je završio na trećem mjestu u Erediviziji, ali posljedica toga je izuzetno loša sezona Ajaxa. Da se to nije dogodilo, onda ni klub iz Enschedea ne bismo gledali u ovom takmičenju.

Obrazloženje prognoze: Gledajući evropsko iskustvo iz posljednje decenije, kvalitet tima i očekivanja od Lige šampiona, sve osim pobjede Salzburga u ovom meču biće iznenađenje. Vjerujemo da neće dozvoliti da se to desi, a neće biti senzacija i ako ostvare ubjedljiv trijumf sa nekoliko golova razlike. Holandski klubovi često ne briljiraju u julu i avgustu, a potvrda toga su i rezultati ostalih klubova u Evropi u prethodnoj kvalifikacionoj rundi. Kladionica Meridian nudi kvotu 1.65 na keca i to je sjajna prilika za iskoristiti.

MIDTJYLLAND – FERENCVAROŠ – 3+
Kvota: 2.20

Midtjylland i Ferencvaroš su bili dominantni u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je isto tako činjenica da nisu imali reprezentativne rivale. Klub koji prođe izboriće minimalno nastup u Ligi Evrope što je primarni cilj oba kluba, a utisak je da su šanse izjednačene. Ferencvaroš je imao solidnu kampanju u Ligi konferencija prethodne sezone, dok je Midtjylland ostao bez grupne faze i željni su evropskog fudbala.

Obrazloženje prognoze: Kladionica Meridian ima fantastičnu kvotu 2.20 na 3+ za ovaj meč. Svi danski klubovi uvijek insistiraju na ofanzivnom fudbalu sa dosta šansi, a ni Ferencvaroš previše ne odstupa od tog stila. Ukoliko neko povede 1:0 u prvih 30 minuta, očekujemo da se meč u potpunosti otvori i da završi sa najmanje tri gola. Kada su prije sedam godina igrali u kvalifikacijama za Ligu Evrope, viđeno je čak deset pogodaka u dva međusobna meča.

Meridianov tiket dana:

Sparta Prag – FCSB – 1
Salzburg – Twente – 1
Midtjylland – Ferencvaroš – 3+

Ukupna kvota: 5.45

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)