Jannik Sinner i Taylor Fritz će danas odmjeriti snage u finalu muškog singla na US Openu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš! 

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada! 

Registruj se OVDJE 

Pridruži se uzbuđenju US Opena i osvoji fantastične bonuse! 

Ne propusti da igraš tikete jer na kraju svakog kola US Opena Meridian ti poklanja bonus. 

I to nije sve! Igrače koji odigraju bar po jedan tiket u svakom kolu, na kraju takmičenja čekaju glavni, najveći bonus pokloni

JANNIK SINNER – TAYLOR FRITZ – 1 (1.30) 2 (3.90) 

Jannik Sinner je do finala US Opena došao na izuzetno dominantan način. Niti u jednom meču nije bio ugrožen i slično se očekuje i sada kada će imati šansu da osvoji svoj drugi grand slam trofej u karijeri. Italijan je pred sam početak US Opena bio u fokusu medija zbog čitave situacije oko dopinga, ali očigledno ga to nije uzdrmalo. Izgleda još odlučnije i finale dočekuje kao apsolutni favorit. 

Nasuprot Sinneru biće najbolji američki teniser, Taylor Fritz. Samim ulaskom u finale, on je ostvario najveći rezultat u svojoj karijeri i od sutra će biti najmanje sedmi teniser svijeta. Fritz je u polufinalu nakon drame i pet setova eliminisao sunarodnika Francesa Tiafoea, a za bilo kakvu šansu protiv Sinnera biće neophodno da prikaže još bolje izdanje. Jačinu u udarcima ima, ali biće potreban i kontinuitet. 

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Jedna od sjajnih igara koju možete pronaći samo u Meridianu jeste hendikep setova. Na raspolaganju igračima su sve granice, a one osnovne za ovaj okršaj su -2.5 i -1.5. 

Ako na -2.5 odigrate H2 (Fritz osvaja minimalno jedan set), kvota će biti 1.45. Ako uzmete H2 na -1.5 (Fritz osvaja minimalno dva seta), onda možete profitirati na koeficijentu 2.35

Kladionica Meridian svojim igračima daje mogućnost klađenja i na tačan rezultat meča, a kvote za ovaj okršaj Sinner-Fritz su sljedeće: 

  • 3:0 za Sinnera – 2.40 
  • 3:1 za Sinnera – 3.10 
  • 3:2 za Sinnera – 4.60 
  • 3:2 za Fritza – 8.00 
  • 3:1 za Fritza – 9.00 
  • 3:0 za Fritza – 13.00 

U ponudi je i veliki broj različitih specijala za ovo finale. Izdvojiće samo neke koji djeluju interesantno: 

  • Prvi brejk na meču pravi? Sinner (1.40) Fritz (2.70) 
  • Ukupno brejkova na meču (6.5)? Manje (1.75) Više (2.00) 
  • Ukupno brejkova u 1. setu (1.5)? Manje (1.90) Više (1.80) 
  • Ukupno duplih grešaka na meču (5.5)? Manje (2.10) Više (1.65) 
  • Ukupno asova na meču (24.5)? Manje (1.85) Više (1.85) 

S obzirom na razoran servis oba igrača, moguće je da vidimo i nekoliko tie-breakova. I na njihov broj se možete kladiti u Meridianu, a kvote su sljedeće: 

  • 0.5 tie-breakova na meču? Manje (2.25) Više (1.60) 
  • 1.5 tie-breakova na meču? Manje (1.15) Više (4.60) 

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače. 

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)