Četvrtfinale u muškoj odbojci i završnica grupne faze u vaterpolu će biti u fokusu Olimpijskih igara danas kada se radi o kolektivnim sportovima, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

MAĐARSKA – SRBIJA – 1 (1.80) X (6.60) 2 (2.70)

Vaterpolisti Srbije su uspjeli da osiguraju četvrtfinale Olimpijskih igara pobjedom protiv Francuske, ali posao u grupnoj fazi još uvijek nije završen. Dušan Mandić i saigrači će danas odmjeriti snage sa Mađarskom, a pobjeda bi im donijela treće mjesto i nešto lakšeg protivnika na startu nokaut faze. Mađarska ima identičnu ambiciju, ali porazi od Australije i Španije su pokazali da su i oni daleko od svog vrhunca u Parizu.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Zajedničko za Mađarsku i Srbiju je da u dosadašnjem toku turnira postižu preko 11 golova u prosjeku, pa ukoliko se odlučite za igru više od 22.5 ukupno golova na meču, kvota 2.00 koju nudi kladionica Meridian izgleda više nego primamljivo.

HRVATSKA – SAD – 1 (2.00) X (6.80) 2 (2.35)

Zanimljivo će biti i u grupi A gdje će Hrvatska grupnu fazu okončati duelom protiv SAD-a. Obje reprezentacije su čekirale kartu za četvrtfinale, ali i dalje mogu popraviti svoj plasman. Hrvatska teoretski može završiti i na prvom mjestu. Da bi se to desilo, neophodno je i da Grčka nadigra Italiju. Što se tiče SAD-a, oni će sigurno skočiti na treće mjesto ako savladaju Hrvatsku, dok bi bili i drugoplasirani ukoliko Grčka izgubi od Italije.

I za ovaj meč je granica golova identična kao za okršaj Mađarska-Srbija iona iznosi 22.5. Ipak, očekuje se još otvoreniji meč, tako da je kvota 1.75 na više od 22.5 gola, dok je 1.95 na manje.

Uz vaterpolo, danas će u centru pažnje biti i odbojka kada se radi o kolektivnim sportovima. Igraju se svi mečevi četvrtfinala, a parovi su:

  • Slovenija (2.40) – Poljska (1.50)
  • Italija (1.25) – Japan (3.65)
  • Francuska (1.30) – Njemačka (3.30)
  • SAD (1.55) – Brazil (2.35)

Najviše uzbuđenja se očekuje u okršaju SAD-Brazil, a kvota da ćemo gledati maksimalnih pet setova iznosi 3.30. Ako želite sigurniju varijantu, kladionica Meridian nudi kvotu 1.45 da će biti odigrano minimalno četiri seta tj. da ni SAD, a ni Brazil neće trijumfovati sa 3-0.

Italija važi za apsolutnog favorita protiv Japana i nije nezamislivo da rutinski ostvare prolaz u polufinale. Kladionica Meridian u svojoj ponudi ima i mogućnost klađenja na tačan rezultat za sve odbojkaške mečeve, a 3-0 na Italiju je izuzetno visokih 2.60.

Još jedna zanimljiva odbojkaška igra je i hendikep poena. Kladionica Meridian ima pet različitih hendikepa u opticaju, a na meč Francuska-Njemačka je centralna granica -10.5. Ako odigrate H2 (da Francuska neće osvojiti 11 ili više poena u meču od Njemačke), kvota je 1.80. Ako bi taj hendikep pomjerili na -8.5, H2 bi onda iznosio čak 2.10. Jasno, u tom slučaju Njemačka mora osvojiti u najgorem slučaju osam poena manje od Francuske u čitavom duelu.

Još jedan zanimljiv specijal iz odbojkaške ponude kladionice Meridian je opcija klađenja na to koliko će setova biti odigrano na razliku. To su oni setovi u kojem pobjednik seta osvoji više od 25 poena (ili više od 15 u petom setu). Za meč Slovenija-Poljska, kvote su sljedeće:

  • 0 setova na razliku – 1.55
  • 1 set na razliku – 2.40
  • 2 seta na razliku – 9.00
  • 3 seta na razliku – 70.00
  • 4 seta na razliku – 101.00
  • 5 setova na razliku – 101.00

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)