Finale muškog singla u tenisu i okršaj Španija-Hrvatska u rukometu će obilježiti današnji dan na Olimpijskim igrama u Parizu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš! 

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada! 

Registruj se OVDJE 

NOVAK ĐOKOVIĆ – CARLOS ALCARAZ – 1 (3.30) 2 (1.40) 

Tačno tri sedmice nakon finala Wimbledona, Novak Đoković i Carlos Alcaraz će odigrati još jedno veliko finale i to na Olimpijskim igrama. Srpski teniser je prvi put u karijeri došao u situaciju da se bori za zlatnu medalju i silno je motivisan da osvoji jedino veliko odličje koje mu nedostaje u karijeri. Protivnik ne može biti teži jer će nasuprot sebe imati super talentovanog Španca koji je već osvojio četiri grand slama. 

Meč između Đokovića i Alcaraza na Wimbledonu je bio jedan od najiščekivanijih u istoriji tenisa i nema dileme da će isto biti i sada. Svi znaju koji ulozi su na stolu i koliko Đokoviću ovo znači. Iako je šljaka podloga koju mu najmanje odgovara, već je ranije pobjeđivao španskog tenisera na njoj i sigurno će imati spreman plan kako da izađe iz ovog okršaja kao pobjednik. 

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Kada se radi o klađenju na tenis, kladionica Meridian je specifična po tome što je jedina koja ima čak sedam različitih granica na ukupan broj gemova. 

Centralna granica 21.5 gemova, a kvote su 2.05 na manje i 1.80 na više. Ako npr. pomjerite granicu na 23.5 gemova, kvota na više će iznositi 2.30 te na taj način možete dodatno profitirati ako očekujete uzbudljiv meč koji će najvjerovatnije biti odlučen u tri seta. Ukoliko s druge strane mislite da će jedan od tenisera biti ubjedljiv, onda granicu gemova možete npr. da spustite na 19.5 i da odigrate manje po kvoti 2.75

Ako ste već uvjereni da ćete vidjeti dva ili tri seta, onda vam kladionica Meridian daje opciju i da prognozirate tačan broj setova, pa je tako kvota 1.45 da će pobjednik biti odlučen nakon dva seta, a 2.25 da ćemo gledati maksimalna tri seta. 

Uvijek je zanimljivo i kombinovati pobjednika meča i broj gemova, a kvote za okršaj Đoković-Alcaraz su sljedeće: 

  • Pobjeda Alcaraza i manje od 21.5 gemova – 2.55 
  • Pobjeda Alcaraza i više od 21.5 gemova – 2.65 
  • Pobjeda Đokovića i više od 21.5 gemova – 4.85 
  • Pobjeda Đokovića i manje od 21.5 gemova – 8.35 

Nema sumnje da će finale muškog singla u tenisu biti centralni događaj dana u Parizu, ali u njegovom smiraju, ljubitelji rukometa će definitivno ispratiti duel koji će odlučiti putnika u četvrtfinale Olimpijskih igara. 

ŠPANIJA – HRVATSKA – 1 (1.85) X (8.20) 2 (2.35) 

Španija i Hrvatska su u prva četiri kola ostvarile po dvije pobjede i dva poraza, ali to izvjesno neće biti dovoljno za nastup u četvrtfinalu. Jedini scenario u kojem bi obje selekcije prošle dalje je da odigraju neriješeno, a da Švedska izgubi od Japana. U praksi, to je gotovo nezamislivo. 

Hrvatska je do sada odigrala tri ispodprosječne utakmice, ali trijumf nad Njemačkom je pokazatelj da mogu zablistati. Španija je u svakom duelu bila u egalu, međutim niti jednog trenutka nisu izgledali zastrašujuće i ako ne pokažu svoj najbolji rukomet, očekuje ih težak zadatak protiv izabranika Dagura Sigurdssona. 

Rukometna ponuda koju ima kladionica Meridian je izuzetno raznovrsna, a jedna od najprofitabilnijih igara je klađenje na prelaz koji dolazi jako često u rukometu. 

Ako npr. odigrate 2-1 (pobjeda Španije nakon vođstva Hrvatske na poluvremenu) kvota će biti čak 7.60. U obrnutom slučaju gdje će Hrvatska slaviti poslije zaostatka nakon 30 minuta igre, koeficijent iznosi 9.00

I u rukometu možete da kombinujete ishod meča sa brojem golova, a kvote koje nudi kladionica Meridian su: 

  • Pobjeda Španija i više od 57.5 golova – 3.70 
  • Pobjeda Španije i manje od 57.5 golova – 3.75 
  • Pobjeda Hrvatske i više od 57.5 golova – 4.70 
  • Pobjeda Hrvatske i manje od 57.5 golova – 4.70 

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače. 

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta! 

(Sponzorisani tekst, 18+)