Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen upravo pomoću najboljih kvota iz Meridiana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

ARSENAL – ASTON VILLA – 1&2-5
Kvota: 1.70

Arsenal nije odigrao dobro protiv Bayerna i moraće da trijumfuju u Minhenu ako žele plasman u polufinale Lige šampiona. Prije nego što se to desi, tim Mikela Artete očekuje novi izazov u Premijer ligi gdje 33. kolo dočekuju na vrhu tabele i žele da tu ostanu i onda kada ono bude okončano.

Aston Villa vodi veliku bitku sa Tottenhamom za četvrtu poziciju kako bi upravo naredne sezone bili dio već pomenute Lige šampiona. Postoji šansa da Engleska ima i pet predstavnika, ali birminghamski “Lavovi” ne žele ništa da prepuste slučaju i učiniće sve što mogu da budu ispred “Pjevaca” nakon 38 kola.

Obrazloženje prognoze: Aston Villa je igrala meč Lige konferencija u četvrtak i imali su dva dana manje za odmor i pripremu od Arsenala. Očekujemo da “Tobdžije” odigraju bolje nego u utorak i da bez većih problema savladaju goste uz raspon pogodaka 2-5 na meču.

SASSUOLO – MILAN – 2
Kvota: 1.75

Sassuolo je jedno od najvećih razočaranja Serije A ove sezone i ako se ne desi veliki preokret u samom finišu takmičarske godine, “preseliće” u niži rang. Imaju samo jednu pobjedu u zadnjih 12 kola, a ni nju ne bi ostvarili da je napadač Frosinonea Kaio Jorge pogodio sa bijele tačke u sudijskoj nadoknadi.

Milan je niz sjajnih rezultata prekinuo onda kada su najmanje željeli da se to desi. Izgubili su na “San Siru” od Rome u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope i moraće da odigraju neuporedivo bolje u četvrtak na “Olimpicu” kako bi preokrenuli stvari u svoju korist. Prije toga, gostuju Sassuolu u domaćoj ligi.

Obrazloženje prognoze: Iako je Milanov fokus u potpunosti na revanš meču Lige Evrope, ne vjerujemo da će Stefano Pioli dozvoliti opuštanje. Pogotovo ne u situaciji kada svi znaju koliko mu je trenerska klupa ugrožena. Možda gosti izvedu kombinovan sastav, ali i pored toga vjerujemo da će trijumfovati protiv jedne od najgorih ekipa Serije A. I rezervisti Milana su nivo više nego prvotimci crno-zelenih.

ATHLETIC BILBAO – VILLARREAL – 1
Kvota: 1.80

Athletic Bilbao igra istorijsku sezonu. Čekali su 40 godina na osvajanje velikog trofeja u Španiji i do njega su došli prošlog vikenda kada su u finalu nacionalnog Kupa porazili Mallorcu. Sada u potpunosti fokus prebacuju na La Ligu gdje su u potjeri za četvrtom pozicijom koju trenutno drži Atletico Madrid.

Odlična forma Villarreala je prekinuta u prošlom kolu nacionalnog šampionata kada su na svom “El Madrigalu” izgubili od maloprije pomenutog Atletico Madrida. “Žuta podmornica” zaostaje mnogo za sedmoplasiranom Valencijom i mala je šansa da se evropski fudbal igra na njihovom stadionu na jesen.

Obrazloženje prognoze: Athletic Bilbao je pokazao mnogo više nego Villarreal i ova utakmica za njih ima puno veći značaj. Na svom terenu su dobili 11 od 15 mečeva ove sezone u La Ligi i vjerujemo da se taj trend neće promijeniti ove nedjelje.

Meridianov tiket dana:

Arsenal – Aston Villa – 1&2-5
Sassuolo – Milan – 2
Athletic Bilbao – Villarreal – 1

Ukupna kvota: 5.36

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)