Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od mečeva Lige Evrope i uz pomoć najvećih kvota iz Meridiana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

MILAN – ROMA – 1
Kvota: 1.90

Svima u Milanu je odavno jasno da će se scudetto slaviti na drugom kraju grada, ali to nije spriječilo Rossonere da zaigraju odličan fudbal u zadnje vrijeme. Imaju sedam uzastopnih pobjeda u svim takmičenjima i potpuno su spremni za završnicu Lige Evrope što je primarni fokus trenutno.

Roma je pobjedom u gradskom derbiju napravila veliki korak ka Ligi šampiona naredne sezone. Italija će izvjesno dati pet klubova u to takmičenje zbog najboljeg koeficijenta u Evropi, tako da je rimska “Vučica” na pravom putu. Šansa postoji i kroz Ligu Evrope, ali nema sumnje da je mnogo lakše završiti u top 5 u Seriji A.

Obrazloženje prognoze: Daniele De Rossi je preporodio Romu i definitivno izgledaju bolje nego dok je Jose Mourinho bio tu. Ipak, Milan je u ovom trenutku superiorniji, igraće na svom terenu i vjerujemo da će nakon 90 minuta fudbala imati makar minimalnu prednost pred revanš u glavnom gradu Italije.

LIVERPOOL – ATALANTA – 1
Kvota: 1.40

Liverpool nije uspio da savlada Manchester United u najvećem derbiju Engleske, tako da je Arsenal ponovo na vrhu Premijer lige. Jurgen Klopp ima veliku želju da se oprosti sa titulom, a završnica Lige Evrope mu može poslužiti samo kao utješna nagrada ako ne podignu onaj trofej koji žele više od svega.

Atalanta je u velikom padu forme u zadnje vrijeme i osim ubjedljive pobjede protiv Napolija nisu napravili ništa vrijedno pomena u zadnjih mjesec dana. Četvrtfinale Lige Evrope je veliki uspjeh za njih i sigurno neće doći sa bijelom zastavom na “Anfield”, ali trebaće im najbolje izdanje u sezoni da bi imali bilo kakvu šansu.

Obrazloženje prognoze: Iluzorno je uopšte porediti kvalitet Liverpoola i Atalante. Domaćini su na mnogo većem nivou i neće biti iznenađenje ako dođu do ubjedljive pobjede od nekoliko golova razlike. Mi ćemo se zadovoljiti i sa minimalnim trijumfom.

BAYER LEVERKUSEN – WEST HAM – 1&2+
Kvota: 1.70

Bayer Leverkusen je najveće iznenađenje evropskog fudbala ove sezone. Ne samo zbog toga što će izvjesno osvojiti Bundesligu, nego i zbog načina na koji su došli do toga. Nemaju niti jedan poraz u domaćem takmičenju, a učiniće sve što mogu da odu do samog kraja i u Ligi Evrope.

West Ham je pod vođstvom Davida Moyesa postao respektabilna ekipa u evropskim okvirima. Prošle godine je osvojena Liga konferencija, a prije toga su imali polufinale Lige Evrope. Da bi ponovo došli do te faze, moraće da nadigraju Bayer Leverkusen što neće biti nimalo lako.

Obrazloženje prognoze: Bayer Leverkusen igra fantastičan fudbal i vjerovatno bi bili u ozbiljnoj konkurenciji za pehar i u Ligi šampiona. Apsolutni su favoriti i očekujemo da veoma lako izađu na kraj sa West Hamom koji jednostavno nije na tom nivou.

Meridianov tiket dana:

Milan – Roma – 1
Liverpool – Atalanta – 1
Bayer Leverkusen – West Ham – 1&2+

Ukupna kvota: 4.52

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama, kojima časti svoje igače.

Kladi se na Ligu Evrope i osvoji BONUS! Jedini uslov je da se uplati depozit i odigra tiket koji sadrži bar jedan meč Lige Evrope. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket koji u sebi sadrži barem jedan meč iz Lige Evrope i uplatu depozita danas (11.04.) do 21h.

(Sponzorisani tekst, 18+)