U prostorijama Udruženja Pomozi.ba danas je počela prodaja ulaznica za humanitarnu utakmicu koju će u Zenici igrati BH Fanaticosi protiv legendi bh. fudbala.

Utakmica će biti odigrana 21. marta u 15,00 sati u Areni Zenica, a jedna osoba će moći kupiti najviše 10 ulaznica jer je štampan realan kapacitet Arene od 6.000 mjesta.

Cijena ulaznice iznosi 5 KM.

“Online ulaznice možete kupiti na stranici tixbase.com. Registracija na linku je prilično jednostavna i dovoljna su tri koraka za kupovinu ulaznice. Dovoljno je da unesete svoju e-mail adresu i da kliknete na odabrani “event”.

U ovom slučaju na Humanitarnu utakmicu između BHFanaticos i Legendi bh. fudbala. Potom odlučite koliko ulaznica želite kupiti i kada to završite, vaše ulaznice će se nalaziti u vašem tixbase novčaniku.

Ukoliko želite prisustvovati utakmici na ulazu u Arenu, 21. marta, redarska služba će skenirati vaš kod i dati vam printanu ulaznicu, sa kojom možete prisustvovati spektaklu”, poručuju iz Udruženja Pomozi.ba.

Također, karte će biti prodavane i na dan utakmice ispred Arene u Zenici.

Nastup potvrdili Spahić, Bolić, Rahimić….

Inače, svoj nastup za ekipu Pomozi.ba potvrdili su Emir Spahić, Senijad Ibričić, Elvir Rahimić, Elvir Bolić, Samir Muratović, Zlatan Muslimović, Vedin Musić, Džemal Berberović, Mensur Mujdža, Darko Maletić, Toni Šunjić, Avdija Vršajević, Adnan Gušo, Bulend Biščević, Mirsad Bešlija, Safet Nadarević, Nermin Šabić, Bruno Akrapović, Dario Damjanović, Anel Hadžić, uz mogućnost dolaska još nekih imena.

Nažalost, zbog obaveza, svoj nastup nisu mogli potvrditi Sergej Barbarez, Zlatan Bajramović i Vedad Ibišević, a čekaju se potvrde Asmira Begovića i Harisa Medunjanina.

Pozvani su svi bivši i aktivni sportisti, kao gosti ovog humanitarnog događaja, kako bi uveličali međusobni duel BHFanaticosa i legendi bh. fudbala. BHFanaticosi već godinama bodre sve naše reprezentativne selekcije na svakoj utakmici, gdje god se one igrale, a sada su bh. sportisti dobili priliku da im uzvrate, tako što će njihovu fudbalsku ekipu bodriti sa tribina Arene Zenica.

Svoj dolazak na tribine zeničke Arene već su potvrdili Razija Mujanović, Amel Tuka, Mirza Teletović, Elvedina Muzaferija, Nedžad Husić, zatim reprezentativci BiH u sjedećoj odbojci, košarkaški i rukometni reprezentativci naše zemlje i mnogi drugi.

(Reprezentacija.ba)