Najmasovnije takmičenje ulazi u završnu fazu

Sutra su na programu prvi susreti četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Najzanimljiviji duel će biti u Tuzli, gdje će lider prvenstva ekipa Slobode dočekati aktuelnog prvaka naše države FK Sarajevo.

Sloboda je u nedjelju u jednom od derbija 20. kola Premijer lige BiH savladala na svom terenu Radnik sa 1:0, dok je Sarajevo golom u 93. minuti pobijedilo Čelik na Koševu rezultatom 2:1.

Ekipe Slobode već sedam mečeva u nizu ne zna za poraz (utakmice Premijer lige BiH i Kupa BiH), a upravo su posljednji susret izgubili od Sarajeva u okviru 13. kola Premijer lige BiH, kada su u gostima poraženi sa 0:1.

Poštovani gledaoci i dragi prijatelji, FACE će sutra od 18:00 uživo prenositi prvi susret 1/4 Finala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Željezničara. Gledajte FACE, gledajte domaće, gledajte najbolje!

Posted by Face TV Sarajevo on Tuesday, 8 March 2016

Interesnatno će biti i u Banjoj Luci u duelu Borca i Željezničara.

Borac je prije nekoliko dana preuzeo bivši pomoćnik Safeta Sušića u A selekciji BiH Borče Sredojević i protiv Željezničara će imati debi na klupi Banjalučana.

Gosti iz Sarajeva u posljendnjih sedam mečeva nisu primili gol (Premijer liga i Kup BiH) i sutra će pokušati da ostvare pozitivan rezultat uoči revanša na Grbavici.

U preostala dva susreta sastaju se Široki Brijeg – Mladost Doboj Kakanj, te Radnički Lukavac – Radnik Bijeljina.

Sve utakmice se igraju od 15,00 sati, osim one u Banjoj Luci koja počinje u 18,00 sati.

(Reprezentacija.ba)