Večeras ćemo dobiti rasplet u Seriji A i La Ligi, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Takođe, uživajte u najboljoj vikend zabavi koju pruža Meridian. Specijalna promocija namijenjena baš svim igračima ove nedjelje donosi revolucionarnih 50% bonusa na prvu uplatu.

VIKEND REVOLUCIJA završava u ponoć! Sasvim dovoljno vremena da uplatite depozit – vaučerima KLIKER / xBon ili karticom i vaš saldo biće veći za 50%.

MILAN – VERONA – 1 (1.85) X (3.75) 2 (4.30)

Nije izgledala situacija najbolje po Milan prije samo mjesec dana, ali su uspjeli da ispune svoj primarni cilj. Završiće sezonu unutar top 4 i naredne jeseni će opet nastupati u Ligi šampiona gdje su ove godine stigli do polufinala. Pred Stefanom Piolijem je dosta posla na ljeto, a ova utakmica bi mogla poslužiti da se u vatru gurnu i neki mlađi igrači.

Verona je doživjela pravi šok prošlog vikenda kada je Giangiacomo Magnani autogolom u dubokoj sudijskoj nadoknadi “izgubio” dva boda za svoj tim, pa sada u posljednju rundu Serie A ulaze izjednačeni sa Spezijom, uz slabiji međusobni skor. Da bi opstali u eliti, neophodno je da osvoje bod više od Spezije večeras.

Izostanci:

Milan: Zlatan Ibrahimović (povreda), Isamel Bennacer (povreda)

Verona: Kevin Lasagna (povreda), Thomas Henry (povreda), Pawel Dawidowicz (povreda), Ondrej Duda (upitan), Josh Doig (upitan)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Četiri pobjede Milana i jedan neriješen ishod.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

“Kombinacija golova” je igra koja vam daje mogućnost da kombinujete broj ili raspon golova u oba poluvremena uz izvrsne kvote.

Čak 81 opcija za klađenje je na raspolaganju igračima u Meridianu, a mi izdvajamo četiri:

I 1-2&II 1+ (1-2 gola u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) 1.95
I 1-3&II 1-3 (1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) 2.05
I 1+&II 2+ (najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) 3.10
I 2+&II 0-2 (najmanje dva gola u prvom i 0-2 gola u drugom poluvremenu) 3.30

REAL MADRID – ATHLETIC BILBAO – 1 (2.00) X (3.80) 2 (3.60)

Real Madrid neće ovu sezonu pamtiti po dobrom. Iako je osvojen Kup kralja, to je premalo za Los Blancose. U La Ligi su prerano ispali iz trke sa Barcelonom, dok ih je Manchester City ponizio u revanšu polufinala Lige šampiona. Carlo Ancelotti je dobio podršku da nastavi sa radom, ali trebaće svježe krvi u njegovoj ekipi.

Athletic Bilbao je u završnici sezone upao u najveću krizu. U zadnjih sedam kola su osvojili svega četiri boda i na taj način su ispali iz trke za grupnu fazu Lige Evrope. Teoretski i dalje mogu “dohvatiti” sedmo mjesto i kvalifikacije za Ligu konferencija, međutim pored pobjede je potrebno i da se poklopi rezultat sa meča Osasuna-Girona.

Meridian je jedina kladionica u regionu u kojoj se možete kladiti koliko će neki igrač imati šuteva na gol, šuteva u okvir gola, pasova ili uklizavanja.

U Meridianovoj ponudi za utakmicu Real Madrid-Athletic Bilbao su svi igrači iz obje ekipe, a mi izdvajamo samo neke prijedloge za klađenje:

Karim Benzema 2+ šuteva u okvir gola 1.75
Eder Militao 82+ pasova 1.85
Inaki Williams 3+ šuteva na gol 1.95
Yuri Berchiche 3+ uklizavanja 1.95

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 35 KM bonusa dobrodošlice bez rizika: Pored 15 KM bonusa za klađenje dobijaš i 20 KM kazino bonusa. Registruj se – i to je sve.

(Sponzorisani tekst, 18+)