Sevilla i Roma će se večeras u Budimpešti boriti za trofej Lige Evrope i kartu koja vodi u grupnu fazu Lige šampiona, a kladionica Meridian je spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

OSVOJI BONUS ZA FINALE LIGE EVROPE!

Svi igrači koji uplate depozit od minimalno 5 KM u Meridianu i odigraju tiket koji sadrži finalni meč Lige Evrope osvajaju virtuelni vaučer kojim se kvalifikuju za izvlačenje u promociji.

SEVILLA – ROMA – 1 (2.70) X (3.05) 2 (2.95)

Postoji nešto magično između Seville i ovog takmičenja. Ubjedljivi su rekorder sa šest osvojenih Liga Evrope i u sezoni kada imaju najgori rezultat u La Ligi u zadnjih 20 godina su svejedno stigli do samog kraja. Čak tri trenera su se promijenila od jeseni. Krenuo je Julen Lopetegui, potom je Jorge Sampaoli pola godine proveo u Andaluziji, ali najveće pobjede u ovoj takmičarskoj godini su ostvarene pod dirigetnskom palicom Jose Luisa Mendilibara.

Roma je sve karte bacila na Ligu Evrope. U zadnjih sedam kola Serie A su osvojili svega tri boda i Jose Mourinho konstantno rotira u domaćem prvenstvu. Tražio je načine da nosioci igre budu potpuno spremni za evropske izazove i to se isplatilo u okršajima sa Bayer Leverkusenom i Feyenoordom. Baš kao što Sevilla nikada nije izgubila u finalu Lige Evrope, tako ni portugalski stručnjak u svom životu nije poražen u finalu nekog evropskog takmičenja. Skor je 5-0 i pokušaće da ga dodatno unaprijedi nakon ovog duela.

Izostanci:

Sevilla: Fernando (upitan)

Roma: Rick Karsdorp (povreda), Marash Kumbulla (povreda), Paulo Dybala (upitan)

Međusobni skor: Jedini zvanični meč su ove dvije ekipe odigrale u avgustu 2020. godine kada je Sevilla sa 2:0 pobijedila Romu u osmini finala Lige Evrope.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Samo u Meridianu možete odigrati neograničen broj tipova sa iste utakmice i za to dobiti jedinstvenu kvotu. Sve to pomoću “Bet Buildera”.

Ako sa utakmice Sevilla-Roma odaberete sljedeće tipove u “Bet Builderu”:

-Više od 1.5 gola na utakmici
-Oba tima daju gol
-U prvom poluvremenu će biti postignut jedan ili dva gola
-Jedan ili oba tima ne daju gol u prvom poluvremenu

Kvota će biti 3.90!

Jedna od najpopularnijih igara iz ponude Meridiana je “Kombinacija golova”. Ova igra vam daje mogućnost da kombinujete broj ili raspona golova u oba poluvremena uz izvanredne kvote.

U ponudi Meridiana se nalazi 81 različita kombinatorika, a mi izdvajamo četiri:

I 1-3&II 1-3 (1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.40
I 1+&II 1-2 (najmanje jedan gol u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 2.45
I 0-1&II 2+ (0-1 gola u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 3.45
I 1+&II 2+ (najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 4.40

Dupla sigurica” je još jedan od fantastičnih igara iz ponude Meridiana. Dovoljno je da se dogodi samo jedan od dva navedena scenarija i tip će biti dobitan.

Samo neke od “duplih sigurica” iz ponude Meridiana su:

X ili GG (neriješeno ili oba tima daju gol) – 1.70
2 ili 3+ (pobjeda Rome ili najmanje tri gola na utakmici) – 1.75
1 ili 4+ (pobjeda Seville ili najmanje četiri gola na utakmici) – 2.00
IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 2.75

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 35 KM bonusa dobrodošlice bez rizika: Pored 15 KM bonusa za klađenje dobijaš i 20 KM kazino bonusa. Registruj se – i to je sve.

(Sponzorisani tekst, 18+)