U ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen uz pomoć kvota iz kladionice Meridian koja ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Takođe, uživajte u najboljoj vikend zabavi koju pruža Meridian. Specijalna promocija namijenjena baš svim igračima u subotu i nedjelju donosi revolucionarnih 50% bonusa na prvu uplatu.

VIKEND REVOLUCIJA završava u nedjelju u ponoć! Sasvim dovoljno vremena da uplatite depozit – vaučerima KLIKER / xBon ili karticom i vaš saldo biće veći za 50%.

TOTTENHAM – CRYSTAL PALACE – 1
Kvota: 1.85

Sezona Tottenhama se pretvorila u pravi pakao. U prvih nekoliko mjeseci su izgledali više nego dobro, izborili su nastup u osmini finala Lige šampiona, ali onda su počeli problemi. Sve češće je Antonio Conte imao trzavice sa igračima i upravom, a onda je potpuno eksplodirao i napustio klub. Od tog trenutka, Tottenham izgleda katastrofalno i pali su do šestog mjesta u Premijer ligi.

Crystal Palace je možda odreagovao ishitreno kada je otpustio Patricka Vieiru, međutim Roy Hodgson je izvukao tim iz krize i ovaj klub će biti dio Premijer lige i naredne sezone. Imaju deset bodova više od zone ispadanja i oni su svoj primarni cilj ostvarili.

Izostanci:

Tottenham: Rodrigo Bentacur (povreda), Yves Bissouma (povreda), Emerson Royal (povreda), Hugo Lloris (upitan)

Crystal Palace: Nathaniel Clyne (povreda), Nathan Ferguson (povreda)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri pobjede Tottenhama, po jedan iks i trijumf Crystal Palacea.

Obrazloženje prognoze: Iako se nalaze u lošoj situaciji, Tottenham mora da se potrudi bar da izbori nastup u Ligi Evrope naredne sezone. Za protivnika imaju tim koji nema naročitu motivaciju i realno je da domaćin prekine seriju loših rezultata. Pokazali su protiv Liverpoola znake života i sada je vrijeme za trijumf.

MILAN – LAZIO – 1
Kvota: 2.00

Milan je imao dosta problema početkom 2023. godine, ali sa dobrim rezultatima u Ligi šampiona došlo je i do popravka forme u Seriji A. Za aktuelnog prvaka Italije bi bilo kataklizmično ako ne završi unutar top 4 i svakoj utakmici se mora pristupiti sa velikim oprezom.

Lazio je dosta zakomplikovao svoju poziciju u posljednje vrijeme i mjesto u Ligi šampiona ni iz bliza nije sigurno kao što je to bilo prije samo par sedmica. Gostovanje Rossonerima će biti jako težak izazov i izabranici Maurizija Sarrija moraju pokazati svoj najbolji fudbal.

Izostanci:

Milan: Tommaso Pobega (povreda), Zlatan Ibrahimović (povreda)

Lazio: svi igrači su na raspolaganju

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri puta je trijumfovao Milan, a dva puta Lazio.

Obrazloženje prognoze: Kako se sezona primiče kraju, Milan igra sve bolje, a Lazio sve lošije. “San Siro” će ponovo biti odlično popunjen, a Rossoneri definitivno imaju kvalitet da ovdje izađu kao pobjednici i tako pokažu svoj šampionski karakter.

WERDER – BAYERN – 2/2
Kvota: 1.80

Povratnička sezona Werdera u Bundesligi se može okarakterisati uspješnom. Opstanak je na vrijeme osiguran i klub iz Bremena u zadnja četiri kola može da vidi na koga ozbiljno može računati i u narednoj takmičarskoj godini.

Bayern je iskoristio kiks Borussije Dortmund u prošlom kolu i sada su opet na čelu domaćeg prvenstva. Ponovo Bavarci imaju sve u svojim rukama i ukoliko dobiju preostala četiri meča, osvojiće 11. uzastopnu titulu u Bundesligi.

Izostanci:

Werder: Felix Agu (povreda), Niclas Fullkrug (upitan)

Bayern: Manuel Neuer (povreda), Lucas Hernandez (povreda), Dayot Upamecano (povreda), Alphonso Davies (povreda), Eric Maxim Choupo-Moting (upitan)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Četiri pobjeda Bayerna, uz jedan neriješen ishod.

Obrazloženje prognoze: Znajući mentalitet Bayerna, teško je zamislivo da oni ne iskoriste ovaj posljednji kiks Borussije Dortmund. Igraju protiv Werdera koji nema naročit motiv i realno je da već na poluvremenu imaju prednost koju će održati do samog kraja.

Meridianov tiket dana:

Tottenham – Crystal Palace – 1
Milan – Lazio – 1
Werder – Bayern – 2/2

Ukupna kvota: 6.66

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 35 KM bonusa dobrodošlice bez rizika: Pored 15 KM bonusa za klađenje dobijaš i 20 KM kazino bonusa. Registruj se – i to je sve.

(Sponzorisani tekst, 18+)