Meridian uz opciju LIVE STREAM ima sve što ti treba bez obzira na to da li si strastveni navijač ili samo želiš da budeš u toku s najnovijim sportskim događajima.

Od ponedjeljka do nedjelje uživaj u vrhunskom sportu, a petnaestak mečeva dnevno na ekran tvog mobilnog telefona, u realnom vremenu, u nekoliko klikova, donosi regionalni lider u industriji igra na sreću!

I dalje nemaš nalog? Nema problema! Svega par minuta je potrebno da se registruješ, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 300 BESPLATNIH SPINOVA I 100% SPORT BONUSA.

Ako su košarka, fudbal, rukomet ili hokej tvoji omiljeni sportovi, a uz to ti i klađenje uživo zvuči primamljivo, onda je Meridian savršeno mjesto za tebe. Ovu opciju, na primjer, obožavaće svi koji prate fudbalsku ili rukometnu Bundesligu ili žele da gledaju najatraktivnije mečeve NBA lige.

KLIKNI I REGISTRUJ SE ZA PRENOS UŽIVO

Da bi mogao uživo da gledaš prenos određenog meča sa sportskih borilišta širom svijeta – uloguj se na svoj Meridianbet nalog, pronađi željenu utakmicu i klikni na taj link.

U novom prozoru otvara ti se opcija STREAMING. Klikom na nju započeće prenos uživo! Uz opciju klađenje uživo najuzbudljiviji trenuci su zagarantovani.  

Preuzmi Meridian aplikaciju i uživaj u ekskluzivnim sportskim prenosima!

(Sponzorisani tekst, 18+)