Liverpool će u Madridu večeras tražiti čudo, a Napoli će pokušati mirno da ovjeri plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 1.000: čak 500% bonusa i 500 besplatnih spinova čekaju samo tebe.

REAL MADRID – LIVERPOOL – 1 (2.40) X (3.75) 2 (2.80)

Nepisano pravilo u Real Madridu glasi da se trener mijenja ako se ne osvoji Liga šampiona ili La Liga. Bez obzira na prošlosezonsku dominaciju, posao Carla Ancelottija nije siguran i već se licitira sa mogućim nasljednicima. Čak i pored toga što je “Kraljevski klub” sa 5:2 ponizio Liverpool na “Anfieldu”. Prolazak u četvrtfinale bi trebalo da bude samo formalnost, ali to će morati da potvrde na “Santiago Bernabeu” večeras.

Liverpool je istorijskom pobjedom od 7:0 protiv Manchester Uniteda pokazao da nije zaboravio igrati fudbal, ali očito je da ne mogu zadržati fokus u kontinuitetu. To najbolje pokazuje poraz od Bournemoutha proteklog vikenda. Dosta je još izazova ispred izabranika Jurgena Kloppa na putu ka top 4, međutim probaće da naprave nešto i u Madridu. U njihov prilog ide to što su rasterećeni, a ekipu koja “spakuje” sedam golova “Crvenim đavolima” ne možete otpisati dok postoji i promil šanse.

Izostanci:

Real Madrid: David Alaba (povreda), Ferland Mendy (povreda)

Liverpool: Thiago (povreda), Luis Diaz (povreda), Arthur Melo (povreda)

Međusobni skor: Pobjeda od 5:2 prije tri sedmice je bila peta za Real Madrid u zadnjih šest okršaja sa Liverpoolom. Jednom je u tom vremenskom intervalu bilo 0:0. Dva puta su u zadnjih pet godina igrali u finalu Lige šampiona i oba puta je trijumfovao “Kraljevski klub”.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

S obzirom da je bilo čak sedam golova u prvom meču, nije nemoguće da vidimo sličnu napadačku rapsodiju i u glavnom gradu Španije.

U ponudi Meridiana možete pronaći igru “Multirezultat” gdje je potrebno da utakmica završi jednim od navedenih rezultata i tip će biti dobitan. Iz ponude izdvajamo sljedeće opcije za klađenje:

2:1, 3:1 ili 4:1 – 5.60
1:0, 2:0 ili 3:0 – 5.80
1:2, 1:3 ili 1:4 – 6.60
0:1, 0:2 ili 0:3 – 7.00
3:2, 4:2, 4:3 ili 5:1 – 12.00
2:3, 2:4, 3:4 ili 1:5 – 15.00

NAPOLI – EINTRACHT FRANKFURT – 1 (1.53) X (4.40) 2 (6.20)

Kakav Napoli? Strašan Napoli. Tim Luciana Spallettija igra možda i najbolji fudbal u čitavoj Evropi ove sezone. Scudetto je više nego izvjestan i sada se nameće pitanje mogu li otići do samog kraja i u Ligi šampiona. Ukoliko budu igrali u svakom narednom meču kao u Njemačkoj prije tri sedmice, onda je definitivno sve moguće.

Poraz od Napolitanaca u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona je definitivno ostavio trag na Eintracht Frankfurt. Uslijedila su tri meča u Bundesligi u kojima je osvojeno samo dva boda, te sada zaostaju pet bodova za četvrtoplasiranim Union Berlinom. Sigurno da u Italiju ne putuju sa bijelom zastavom, ali realno je da se ne mogu nadati čudu.

Izostanci:

Napoli: Giacomo Raspadori (povreda), Min-jae Kim (povreda)

Eintracht Frankfurt: Junior Dina Ebimbe (povreda), Jesper Lindstrom (povreda), Ansgar Knauff (povreda), Randal Kolo Muani (suspenzija)

Međusobni skor: Napoli je prvi meč dobio sa 2:0. Prije toga su igrali samo 1994. godine kada su oba okršaja pripala Eintracht Frankfurtu.

Jedna od igara koja se izdvaja u ponudi Meridiana je prognoziranje kojom razlikom će neki tim trijumfovati.

Skoro svi očekuju da Napoli izađe kao pobjednik iz ovog meča, a ako smatrate da možete pogodi i tačnu razliku, kvote su sljedeće:

Pobjeda Napolija sa tačno jedan razlike – 3.75
Pobjeda Napolija sa tačno dva razlike – 4.60
Pobjeda Napolija sa tri ili više razlike – 4.50

Odigraj utakmice Lige šampiona u Meridianu i profitiraj!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u martu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)